Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου την πιο τέλεια συσφικτική κρέμα νυκτός για τον λαιμό.

Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου την πιο τέλεια συσφικτική κρέμα νυκτός για τον λαιμό.

Υπάρχουν πολλές πανάκριβες κρέμες για τον λαιμό με αμφίβολα αποτελέσματα. Με αυτή την κρέμα όχι μόνο δεν πετάς τα χρήματα σου, αλλά έχεις το ιδανικό προϊόν περιποίησης του πιο δύσκολου και «προδοτικού» μέρος του σώματος που δεν δείχνει μόνο την ηλικία αλλά και τι ζωή ζήσαμε!

Η ταλαιπωρία από απανωτές γραμμές και σπασίματα στην περιοχή του λαιμού δίνει μια εικόνα θλίψης που επηρεάζει την ψυχολογία των γυναικών καθώς μεγαλώνουν. Αυτή η υπέροχη συνταγή δρα επανορθωτικά στα ραγίσματα και τα σπασίματα του λαιμού αφήνοντας τον όμορφο λείο φωτεινό και ξεκούραστο.

Τα υλικά σας.

-μια κουταλιά της σούπας κερί μέλισσας
-1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
-2 κουταλιές της σούπας σιτέλαιο
-2 κουταλιές της σούπας λάδι αβοκάντο.

 

Ζεσταίνουμε το κερί μέλισσας σε μπεν μαρί και αφού λιώσει ελαφρώς, το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και το τοποθετούμε σε σκούρο γυάλινο βαζάκι. Απλώνουμε στην περιοχή κάθε δύο βράδια. 

 

Φυσικές βιταμίνες Α και Ε λειτουργούν μαγικά και επανορθωτικά για ένα τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα! Σβήνουν κάθε αλλοίωση του δέρματος απο τον ήλιο. Για άψογο λαιμό για πάντα, ακολουθείτε αυτή την συνταγή και θα είστε απροβλημάτιστες για ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του γυναικείου σώματος!

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr