Κλείστε θέση σε Δωρεάν πρόγραμμα εκγύμνασης Τσι Γκονγκ για να ξεμπλοκάρετε σώμα και νου!

Κλείστε θέση σε Δωρεάν πρόγραμμα εκγύμνασης Τσι Γκονγκ για να ξεμπλοκάρετε σώμα και νου!

Το Τσι Γκονγκ είναι η προσπάθεια του ανθρώπου να εναρμονίσει μέσα του  τις ενέργειες της φύσης. Αυτό επιτυγχάνεται με απλές ασκήσεις, οι οποίες όμως πρέπει να εκτελούνται σχεδόν καθημερινά και στις οποίες ο Νους και η Φαντασία παίζουν καθοριστικό ρόλο για την αποτελεσματικότητά τους. Βασίζεται στην Κινέζικη φυσιολογία και την αποδοχή ενεργειών που διαποτίζουν όλο το σώμα μας και ρέουν μέσα από συγκεκριμένα κανάλια (μεσημβρινοί).

Αυτός που εκτελεί τις ασκήσεις του Τσι Γκονγκ μπορεί να προλάβει ασθένειες που αλλιώς θα εκδηλωνόταν ή και να θεραπεύσει, κυρίως ψυχοσωματικές αρνητικές καταστάσεις.

Η καθημερινή εξάσκηση βελτιώνει την ποιότητας ζωής στους εξής πολύ βασικούς τομείς:

Ποιότητα ύπνου
Δύναμη
Ισορροπία
Ελαστικότητα
Αρτηριακή πίεση
Καρδιακή λειτουργία
Αναπνευστική λειτουργία
Ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα
Προλαμβάνει την οστεοπόρωση
Διορθώνει ανισορροπίες
Ανεβάζει την ενέργεια και το πνεύμα
Μειώνει το στρες
Απελευθερώνει τα συναισθήματα

 

Με αφορμή τις γιορτές οι “Φίλοι του Τσι Γκονγκ στην Ελλάδα” προσφέρουν 4 ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Τσι Γκονγκ για να μπορέσουν όλοι να βιώσουν έστω και για λίγο την τέχνη για την οποία τόσα θαυμαστά έχουν ακουστεί και γραφτεί.
Η τέχνη αυτή μεταφέρθηκε προφορικά στους αιώνες και δεν χάθηκε μέσα στα 3000 χρόνια της ιστορίας της. Την ασκούν σήμερα καθημερινά 80 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. Συνταγογραφείται μάλιστα  στα νοσοκομεία της Κίνας (και σε κάποια λίγα άλλα εκτός Κίνας) ακόμα και για σοβαρές ασθένειες.

Τι είναι τελος πάντων αυτό το Τσι Γκονγκ με το περίεργο όνομα που θυμίζει τον Κινγκ Κονγκ?

Ο υπεύθυνος του προγράμματος Ιωάννης Σαμψωνίδης λέει:
“Ε, λοιπόν ό,τι και να λέγαμε θα αδικούσε την τέχνη αυτή που είναι 100% βιωματική και για αυτό κάθε χρόνο προσφέρουμε κάποια δωρεάν μαθήματα για να μπορέσει ο καθένας να την δοκιμάσει και να δει αν του “μιλάει” στην ψυχή του.”

Αν θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις, μπες, διάβασε περισσότερα και κλείσε την θέση σου δωρεάν στο https://hellenictao.com/qigong-meetings-online/

 

 

 

Ετικέτες:

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr