Όταν η σπιρουλίνα γίνεται μάσκα ομορφιάς. Σύσφιξη και αποτοξίνωση σε πρόσωπο σώμα και λαιμό..Δείτε τις συνταγές.

Όταν η σπιρουλίνα γίνεται μάσκα ομορφιάς. Σύσφιξη και αποτοξίνωση σε πρόσωπο σώμα και λαιμό..Δείτε τις συνταγές.

Αν θες αποτοξίνωση δέρματος, επέλεξε τη σπιρουλίνα. Η υπερτροφή του δέρματος!

 

Οι ελεύθερες ρίζες κάνουν το δέρμα να φαίνεται κουρασμένο και χαλαρό οι μάσκες με σπιρουλίνα όμως, προκαλούν άνοιξη στην επιδερμίδα και λαμπερή υφή. Το δέρμα τείνει να επιστρέψει στην πρώτη του νιότη γιατί πλέον έχει καινούργια όπλα. Ποιά είναι αυτά; Μα οι φυσικές βιταμίνες αυτής της σοφής υπερτροφής!

Η σπιρουλίνα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α, βιταμίνη Β-12, βιταμίνη Ε, ασβέστιο, σίδηρο και φώσφορο, που δεν έχουν παρασκευαστεί στο εργαστήριο και αποτελούν φυσικές ενέσεις μπότοξ για την υγεία του δέρματος. Το χαρακτηριστικό μάλιστα της βιταμίνης Α η οποία περιέχεται στην σπιρουλίνα είναι, ότι δεν είναι τοξική. Θα κάνει το δέρμα σας απίστευτα απαλό και λείο, και κυρίως θα βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τα σημάδια της γήρανσης όπως είναι οι ρυτίδες. Αποτοξίνωση, ενυδάτωση, σύσφιξη, λάμψη, είναι όλα εκείνα τα δώρα που μας προσφέρει η σπιρουλίνα. Προσοχή όμως απαγορεύεται η χρήση της μάσκας σε άτομα με αυτάνοσα νοσήματα. Σε μια τέτοια περίπτωση ρωτήστε τον ειδικό που σας παρακολουθεί ώστε να μην σας απορυθμίσει στο πρόβλημα σας και στραφείτε σε άλλες φυσικές λύσεις..

Οι σπιτικές μάσκες που είναι φτιαχμένες με σπιρουλίνα, είναι απλές και γρήγορες, μαγικές και συσφικτικές, ενώ προσδίδουν μια υπέροχη λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Μάσκα προσώπου και σώματος για κουρασμένες θαμπές και ξηρές ώριμες επιδερμίδες.
Αυτή η μάσκα είναι πολύ θεραπευτική ειδικά στις ώριμες ξηρές επιδερμίδες. Τονώνει και ενυδατώνει σε ίσο ποσοστό και αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για ένα ξηρό ώριμο δέρμα.

Τα υλικά σου.

Σπιρουλίνα απο τα μυστικά ομορφιάς.

-1 κουταλιά της σούπας φύκια (σπιρουλίνα)
– Ελαιόλαδο όσο πάρει ώστε να προκύψει μια απαλή λάσπη.

Παρασκευή:
Η διαδικασία δεν θα σας πάρει πάνω από δύο λεπτά. Ανακατεύουμε τα υλικά μας δημιουργούμε την πάστα που θέλουμε και απλώνουμε σε καθαρό πρόσωπο. Αφήνουμε την μάσκα να δράσει είκοσι λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρει μεγάλη αποτοξίνωση και στο σώμα προλαμβάνοντας την κυτταρίτιδα και το ζάρωμα από την χαλάρωση. Αυξήστε την ποσότητα και αποτοξινώστε απλώνοντας την μάσκα στην επιδερμίδα του σώματος. Θα το δείτε να λάμπει!.

Αντιγηραντική μάσκα προσώπου και λαιμού:
Υλικά:
-1 κουταλιά της σούπας παραδοσιακό γιαούρτι πλήρες
-1/4 κουταλιά του γλυκού σκόνη. σπιρουλίνας
-Τέσσερις σταγόνες σταγόνες ελαιόλαδο
-1 σταγόνα αθέριο έλαιο γερανιού για μικτή, ξηρή και ώριμη επιδερμίδα
-1 σταγόνα υλανγκ υλάνγκ για λιπαρή μικτή ή ώριμη επιδερμίδα.

Αφού ανακατέψετε τα υλικά σας εφαρμόζεται στο πρόσωπο και τον λαιμό περιμένοντας να περάσουν 20 λεπτά. Ξεβγάζεται με χλιαρό νερό και κατόπιν συνεχίζεται την ρουτίνα της φροντίδας σας με την κρέμα ή το λάδι σας. Η μάσκα αυτή ισιώνει τις ρυτίδες προκαλεί μεγάλη ελαστικότητα στο δέρμα και φωτίζει.

Ζωή Κυροπούλου Δημοσιογράφος/Συγγραφέας/Ερευνήτρια Βοτάνων Και Εναλλακτικής Ιατρικής.

Η Ζωή Κυροπούλου εργάζεται ως δημοσιογράφος. Έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Το Παιδί μου κι εγώ, Status, Close up, Sunday κ.α. (με χρονογραφήματα, θέματα ψυχολογίας, παιδιού, εναλλακτικής ιατρικής κ.ά). Σήμερα είναι αρχισυντάκτρια ιστοσελίδων. Συγγραφέας του βιβλίου «Δεν ξέρω ν΄ αγαπώ» από τις εκδόσεις Κέδρος. Το μυθιστόρημα της, «Εκείνες που μάγεψαν τον θάνατο» των εκδόσεων Lulu είναι το δεύτερο της βιβλίο. Αποστολή χωρίς έξοδα και αντικαταβολή. 

Εκείνες που Μάγεψαν τον Θάνατο. Μυθιστόρημα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr