Μάκρυνε τα μαλλιά σου με ελαιόλαδο. Η καλύτερη μάσκα για μακριά δυνατά μαλλιά.

Μάκρυνε τα μαλλιά σου με ελαιόλαδο. Η καλύτερη μάσκα για μακριά δυνατά μαλλιά.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την καλύτερη μάσκα για να μακρύνετε τα μαλλιά σας και να τα απολαύσετε πανέμορφα γερά και λαμπερά!

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΑΚΡΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι μια εξαιρετική, απόλυτα φυσική λύση για πολλά προβλήματα μαλλιών, καθώς είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα που είναι σημαντικά και για ένα υγιές δέρμα στο κρανίο .

Επενδύει με φροντίδα και θεραπεία  το στέλεχος κάθε τρίχας για να την προστατεύσει από τη φθορά. Εάν το εξωτερικό στρώμα των μαλλιών υποστεί ζημιά από ζεστά εργαλεία styling και/ή βαφές, λειτουργεί υπέροχα, κάνοντάς τα να φαίνονται φανταχτερά, λεία και απαλά. Δημιουργεί εκείνα τα μαλλιά που λατρεύουμε να θαυμάζουμε εμείς οι γυναίκες, τα οποία λάμπουν και “τρίζουν” τόσο πολύ απο υγεία,ώστε γυρνάς και τα κοιτάς δεύτερη και τρίτη φορά. και μονολογείς: “Τέτοια μαλλιά θα ήθελα!”

Επίσης το ελαιόλαδο  είναι πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, γεγονός που το καθιστά  ιδανικό για να αποτρέψει τις γκρίζες τρίχες να εμφανιστούν.

Δυσκολεύεστε να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας;

Το ελαιόλαδο μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε μακρύτερα, πιο δυνατά μαλλιά που λάμπουν, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείται την ακόλουθη θεραπεία.

Ο συνδυασμός των ισχυρών αντιοξειδωτικών του ελαιόλαδου και των πρωτεϊνών, βιταμινών αλλά και των λιπαρών οξέων που περιέχονται στους κρόκους των αυγών θα λειτουργήσουν μαγικά σε συνέργεια για την ενίσχυση του στελέχους των ωοθυλακίων της τρίχας μας. Οι βιταμίνες Α και Ε, η βιοτίνη και το φυλλικό οξύ – όλα βρίσκονται στα αυγά γι αυτό κι έχουν συνδεθεί με την ανάπτυξη των μαλλιών και τα υγιή μαλλιά. 

Έτσι η τρίχα γίνετε  λιγότερο εύθραυστη και δεν σπάει, δυναμώνει τα μαλλιά μας και ανακόπτει τις σχισμένες άκρες.

Για να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο για αυτό το σκοπό, συνδυάστε δύο κρόκους αυγών και δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

Αραιώστε το μείγμα με μισό φλιτζάνι κρύο ή δροσερό νερό. Μην χρησιμοποιείτε ζεστό ή καυτό νερό, καθώς τα αυγά μπορεί να αρχίσουν να μαγειρεύονται και δεν θέλετε μαγειρεμένα αυγά στα μαλλιά σας, καθώς η μάσκα σας θα γίνει εφιάλτης 🙂 .

Μόλις ανακατέψετε καλά το μείγμα, κάντε αργά μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και στη συνέχεια αφήστε το να καθίσει για 20 έως 30 λεπτά.

Ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά μετά.

Εάν τα μαλλιά σας είναι ξηρά ή φριζαρισμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο και ως θεραπεία βαθιάς περιποίησης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε ένα κουταλάκι του γλυκού στην παλάμη του χεριού σας και στη συνέχεια να το εφαρμόσετε στις άκρες των μαλλιών σας, κάνοντας απαλό μασάζ στο μάκρος. Εργαστείτε σε μικρότερα τμήματα -μία τούφα κάθε φορά- για να εξασφαλίσετε ότι όλα τα μήκη έχουν επικαλυφθεί.

Μην εφαρμόζετε στις ρίζες, καθώς απλώνετε στα μαλλιά σας. Αφήνετε απόσταση δύο πόντων καθώς το εφαρμόζετε ενώ μπορείτε επίσης με ένα πιστολάκι μαλλιών σε μέτρια θέρμανση  να βοηθήσετε το λάδι να διεισδύσει.

Για μικρή ξηρότητα, αφήστε το να δράσει για 45 λεπτά. Για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά λόγω χημικών θεραπειών ή βαφών, αφήστε τα να δράσουν για δύο ώρες ή ακόμα και όλη τη νύχτα. Στη συνέχεια, λούστε, ως συνήθως και ξεπλύνετε καλά.

Τι επιπλέον μπορείς να προσθέσεις στην μάσκα σου εαν το επιθυμείς.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε και άλλα συστατικά στη μάσκα μαλλιών σας που τονώνουν επίσης το μάκρος τους. Εδώ σας έχουμε μια μικρή λίστα.

 

λάδι καρύδας
 κρόκος αυγού (κυρίως για την βιοτίνη)
μέλι (λάμψη)
μηλόξυδο (λάμψη και δύναμη)
χυμό λεμονιού (πιτυρίδα και λάμψη)
μπανάνα (για τέλεια μαλλιά στην όψη)
αβοκάντο ή λάδι αβοκάντο (λεία και θρεμμένα)
γιαούρτι (ίσια)
αιθέρια έλαια-(οσμή τόνωση-μάκρος)

 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr