Τα Καλύτερα Πήλινγκ Σώματος Για Την κυτταρίτιδα & Λεία Επιδερμίδα Χωρίς Λακάκια Και Κουρασμένο Δέρμα – Χυμός Επιταχυντής Μείωσης Λίπους.

Τα Καλύτερα Πήλινγκ Σώματος Για Την κυτταρίτιδα & Λεία Επιδερμίδα Χωρίς Λακάκια Και Κουρασμένο Δέρμα – Χυμός Επιταχυντής Μείωσης Λίπους.

Δείτε αυτά τα 6 θαυματουργά Scrubs Σώματος κατά της κυτταρίτιδας και απολάυστε το σώμα σας!

Το ογκώδες λίπος (ονομάζεται επίσης λίπος τυριού cottage) που εμφανίζεται στους μηρούς, τα μπράτσα και τους γλουτούς ενός ατόμου είναι γνωστό ως κυτταρίτιδα. Σήμερα μπορεί κανείς εύκολα να βρει διάφορα είδη προϊόντων όπως κρέμες και τζελ κ.λπ. για να απαλλαγεί από την κυτταρίτιδα.

Αλλά, αν δεν είστε έτοιμοι να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε καλλυντικά προϊόντα και θεραπείες που θα συσφίξουν το δέρμα σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές σπιτικές θεραπείες που συχνά μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικές κατά της κυτταρίτιδας με τις ακριβές θεραπείες που υπάρχουν.

Ένα scrub σώματος με καφέ διεγείρει την κυκλοφορία για να αφαιρέσει την κυτταρίτιδα. Εδώ είναι μερικά για να δοκιμάσετε.

Scrub με καφέ και αβοκάντο

Πάρτε 1 φλιτζάνι αλεσμένο καφέ, 1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη, 1 πολτοποιημένο ώριμο αβοκάντο και 1 κουτ. ελαιόλαδο. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και πολτοποιήστε τα μέχρι το μείγμα σας να πάρει μια υφή scrub. Με κυκλικές κινήσεις τρίψτε το μείγμα στο βρεγμένο δέρμα σε σημεία που έχετε κυτταρίτιδα. Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Scrub με καφέ και καρύδα

Βάλτε 1/2 φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο λάδι καρύδας σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας αργά μέχρι να λιώσει τελείως. Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει αλλά όχι να στερεοποιηθεί. Μόλις κρυώσει λίγο προσθέστε 1 φλιτζάνι αλεσμένο καφέ, 1 φλιτζάνι ζάχαρη και 1/2 κουταλιά της σούπας κανέλα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και φυλάμε σε αεροστεγές δοχείο. Χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα (ή καθημερινά αν θέλετε). Ο καφές και η ζάχαρη θα απολεπίσουν το δέρμα σας και το λάδι καρύδας θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο.

Scrub με βρώμη και καφέ

Πάρτε 1/2 φλιτζάνι βρώμη στον ατμό, 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι, 2 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένο καφέ, 5-6 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου και 2-3 σταγόνες έλαιο κανέλας. Ανακατέψτε το μείγμα και εφαρμόστε στα προβληματικά σημεία. Κάντε μασάζ για 5-10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και μετά ξεπλύνετε με κρύο. Μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε το δέρμα σας μετά τη θεραπεία με κρέμα καθαρισμού ή γάλα.

Scrub με μαύρη ζάχαρη και θαλασσινό αλάτι

Πάρτε 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη (για απαλή απολέπιση χωρίς να στεγνώσει), 1 φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή σησαμέλαιο (για να ενυδατώσετε το δέρμα σας), 2 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα βανίλιας, 2 κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο λεμόνι και 2 κουταλιές της σούπας μέλι ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Αποθηκεύστε αυτό το τρίψιμο σε ένα αεροστεγές γυάλινο βάζο. Απλώστε το scrub απευθείας στο βρεγμένο ή νωπό δέρμα σας και τρίψτε το με κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλά σας ή χρησιμοποιήστε μια πετσέτα ή λούφα. Αφήστε το στο δέρμα σας για περίπου 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Θεραπεία καλαμποκέλαιου και θυμάρι.

Αναμείξτε ένα φλιτζάνι καλαμποκέλαιο με 1/2 φλιτζάνι χυμό γκρέιπφρουτ και 2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι. Κάντε μασάζ στις περιοχές του γοφού, των μηρών και των γλουτών. Καλύψτε με πλαστική μεμβράνη για να κλειδώσετε τη θερμότητα του σώματος. Για επιπλέον αποτελέσματα, τοποθετήστε ένα μαξιλάρι θέρμανσης σε κάθε περιοχή για πέντε λεπτά.

Τζελ γκρέιπφρουτ

Πάρτε 100g τζελ Aloe Vera και 15-20 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ. Ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε αυτό το μείγμα σε ένα σκούρο γυάλινο μπουκάλι. Κάντε απαλό μασάζ στις πληγείσες περιοχές μέχρι να απορροφηθεί το μείγμα. Αυτό το τζελ εφαρμόζεται καλύτερα το βράδυ, έτσι ώστε το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ να μην έρχεται σε επαφή με τον ήλιο. Επειδή είναι ένα έλαιο εσπεριδοειδών που μπορεί επίσης να ερεθίσει το δέρμα σας. Δοκιμάστε το Patch πρώτα εάν δεν είστε σίγουροι.

Ποτό για την κυτταρίτιδα.

Διατροφή: 242 θερμίδες, λιγότερο από 1 g λιπαρά (0 g κορεσμένα), 240 mg νάτριο, 60 g υδατάνθρακες, 12,2 g φυτικές ίνες, 41,6 g σάκχαρα, 5,2 g πρωτεΐνη

Αυτό το ρόφημα δίνει δύο από τα πιο ισχυρά θρεπτικά συστατικά που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα: βιταμίνη C και φυτικές ίνες.

Το πρώτο βοηθά στην αναδόμηση του κολλαγόνου που υποστηρίζει την όψη λείου, χωρίς βαθουλώματα δέρματος ενώ το δεύτερο εξαιρετικά χορταστικό θρεπτικό συστατικό βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα που προάγουν την αποθήκευση λίπους. Πιείτε αυτό το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά ρόφημα που παρασκευάζεται εύκολα κάθε πρωί για να αποκομίσετε όλα του τα οφέλη. 

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

-2 παντζάρια (χρησιμοποιήστε τα κοτσάνια)
-2 καρότα
-1 μήλο, ξεφλουδισμένο και κομμένο στα τέταρτα
-1⁄2 λεμόνι, ξεφλουδισμένο
-κομμάτι 1⁄4 ίντσας φρέσκο ​​ginger

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ

Ανακατεύουμε τα υλικά στο μπλέντερ ή τον αποχυμωτή και σερβίρουμε.

Η κυτταρίτιδα δεν εμφανίζεται ούτε φεύγει σε μια μέρα, χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα.

Επιμέλεια Ζωή Κυροπούλου.

makeupandbeauty.com

www.eatthis.com

Έλαιο Σημύδας

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr