6 εύκολα βήματα για να κάνεις το δέρμα σου να φαίνεται ηλιοκαμένο όλο το χρόνο

6 εύκολα βήματα για να κάνεις το δέρμα σου να φαίνεται ηλιοκαμένο όλο το χρόνο

6 εύκολα βήματα για να κάνεις το δέρμα σου να φαίνεται ηλιοκαμένο όλο το χρόνο
Κάνε το εφέ των διακοπών να κρατήσει περισσότερο με αυτά τα εύκολα βήματα!

Με την εκπνοή του καλοκαιριού, φαίνεται πως στο δέρμα μας έχει αποτυπωθεί η καλοπέραση και η χαλάρωση του καλοκαιριού. Τι γίνεται όμως αν θέλουμε να επεκτείνουμε αυτό το εφέ για να κρατήσει και τους άλλους μήνες του χρόνου; Το να μιμηθείς το χάλκινο, φρέσκο ​​και όμορφο δέρμα είναι ο εύκολος τρόπος για να το διατηρήσεις υγιές και προστατευμένο από την υπεριώδη ακτινοβολία τους θερμότερους μήνες, και να εξακολουθεί να φαίνεται λαμπερό και υγιές και τους πιο δροσερούς μήνες.

Η make-up artist Cher Webb μοιράζεται τις συμβουλές της σχετικά με το πώς να αποκτήσεις το ηλιοκαμένο look όλο το χρόνο:

1.Διατήρησε μια καλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας
«Το κλειδί για τη δημιουργία μιας αυθεντικής, υγιούς καλοκαιρινής λάμψης είναι η συνοχή με μια καλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας – με αυτόν τον τρόπο, κάθε προϊόν μακιγιάζ που εφαρμόζεται από πάνω θα ενισχύσει περαιτέρω τη φυσική λάμψη του δέρματος», λέει η Webb. Τα απολεπιστικά οξέα, όπως τα AHAs, BHAs και PHAs είναι μια καλή επιλογή, που χρησιμοποιούνται παράλληλα με ένα αντιοξειδωτικό προϊόν βιταμίνης C για την ενίσχυση της φωτεινότητας.

2.Λαμπερά primers
Ένα από τα αγαπημένα της Webb για τη δημιουργία στιγμιαίας λάμψης είναι ένα primer που τονώνει τη λάμψη. «Δημιουργώντας μια λαμπερή βάση μέσω της προετοιμασίας της επιδερμίδας, δίνεις στο επόμενο βήμα του μακιγιάζ μια καλή αρχή», λέει. «Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λαμπερό primer ως βάση και, στη συνέχεια, απλώς να προσθέσεις concealer στο επάνω μέρος».

 

3. Το λιγότερο είναι περισσότερο
Όσον αφορά τη βάση σου, ο στόχος σου είναι να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου φρέσκια και γυμνή, γι’ αυτό χρησιμοποίησε ενυδατικές κρέμες με χρώμα, balms ομορφιάς ή ακόμα και απλώς concealer. «Πρόσθεσε προϊόντα για να ενισχύσεις τη λάμψη και αυτά που προσθέτουν στιγμιαία ζεστασιά και χρώμα», συνιστά. «Τα Bronzer είναι τέλεια για αυτό. Η συμβουλή μου είναι να ξεκινήσεις σκουπίζοντας μια γεμάτη βούρτσα στο μέτωπο και μετά να την κινήσεις γύρω από τους κροτάφους και κάτω από τα ζυγωματικά για να σμιλέψεις απαλά το πρόσωπο».

4.Highlight
«Το highlighting είναι το κλειδί για μια υγιή λάμψη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αναζητώ πάντα υγρά και κρέμες για να προσθέσω διάσταση και λάμψη. Εφάρμοσε στα ψηλότερα σημεία του προσώπου, ξεκινώντας από τα ζυγωματικά, το τόξο του Έρως και την εσωτερική περιοχή των ματιών», προτείνει η Webb.

5.Ψεύτικο ηλιοκαμένο δέρμα
Πώς να αναδημιουργήσεις αυτό το υπέροχο «ηλιοκαμένο» εφέ δέρματος, σύμφωνα με την τάση του ρουζ που είναι αυτή τη στιγμή σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Όλα έχουν να κάνουν με τη στρατηγική τοποθέτηση του ρουζ. «Άπλωσε ένα ρουζ –είτε ροζ, είτε κόκκινο ή κοραλί– στα μάγουλα και τη μύτη. Βάλε το ρουζ αρκετά ψηλά στα μάγουλα, όπου ο ήλιος θα χτυπούσε φυσικά το πρόσωπο κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στην παραλία ή ακολούθησε το χείλος των γυαλιών ηλίου σας ως οδηγό», λέει η Webb.

6.Φακίδες
Οι φακίδες είναι η «επιτομή του καλοκαιριού», και έτσι η ενίσχυση ή η δημιουργία τους στο δέρμα σου είναι ένα γρήγορο κόλπο που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις αυθεντική ηλιοκαμένη επιδερμίδα. «Τα μολύβια φρυδιών τείνουν να λειτουργούν πολύ καλά για να δημιουργήσουν faux φακίδες καθώς οι υποτόνοι συνδυάζονται με τον φυσικό τόνο του δέρματος», λέει η Webb. «Διάλεξε ένα μολύβι στην απόχρωση των φρυδιών σου και βρες ένα που έχει μια μικροσκοπική, περιστρεφόμενη άκρη και, στη συνέχεια, δημιούργησε κουκκίδες στη μύτη και στην άνω περιοχή των μάγουλων». Μετά από αυτό, χρησιμοποίησε τις άκρες των δακτύλων για να πιέσεις απαλά το προϊόν στο δέρμα για να μαλακώσει, να αναμειχθεί και να τις κάνει να φαίνονται αληθινές.

www.womenonly.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr