Γιατί οι influencers βάζουν ρουζ κάτω από τα μάτια; Τι κάνει στο χρώμα των ματιών.

Γιατί οι influencers βάζουν ρουζ κάτω από τα μάτια; Τι κάνει στο χρώμα των ματιών.

Πολλές influencers έσπευσαν να δοκιμάσουν ένα περίεργο tip: να αναμείξουν το υγρό ρουζ με το concealer!
Tο ρουζ αποτελεί πολύ σημαντικό σημείο στο μακιγιάζ μας και πραγματικά δεν πρέπει να λείπει από καμία τσάντα και κανένα νεσεσέρ. Μεταμορφώνει το πρόσωπό μας σε χρόνο dt και χαρίζει λάμψη και υγιή όψη, ναι… ακόμα και εκείνες τις περίεργες μέρες που δε νιώθουμε στα καλύτερά μας εμφανισιακά.

Αν θέλετε το βλέμμα σας να παραμείνει σαγηνευτικό όλη μέρα, χρησιμοποιήστε μια υγρή φόρμουλα, καθώς ο συγκεκριμένος τύπος δεν γλιστράει ή δεν λιώνει μαζί με το μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι υγρές φόρμουλες τείνουν να σταθεροποιούνται γρήγορα, οπότε απλώστε το ομοιόμορφα και γρήγορα κατά την εφαρμογή.

Πώς δουλεύει το hack;

Είναι απλό! Βάζετε λίγο ρουζ και concealer κάτω από τα μάτια και κάνετε πολύ καλό blending. Αυτό το κόλπο έχει σκοπό να φωτίσει την περιοχή και να καλύψει τις δυσχρωμίες και τους μαύρους κύκλους. Το ροζέ ρουζ, κρύβει τις μπλε-πράσινες φλέβες που συχνά κάνουν πιο έντονους τους μαύρους κύκλους.

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε υγρό ρουζ, μπορείτε να δοκιμάσετε το εξής: αφού έχετε ολοκληρώσει την βάση σας και έχετε βάλει concealer, κάντε ένα πέρασμα με το blush ψηλά στα ζυγωματικά και κάτω από τα μάτια.

Το δοκιμάσαμε κι εμείς και πράγματι, δούλεψε! Και η αλήθεια είναι ότι μας άρεσε πολύ η λάμψη που έδωσε κατευθείαν στα μάτια.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr