Τι κάνει η Πρωτεΐνη   στα μαλλιά πότε την χρειάζεστε επειγόντως και πως θα φτιάξετε μια μάσκα Πρωτεΐνης.

Τι κάνει η Πρωτεΐνη στα μαλλιά πότε την χρειάζεστε επειγόντως και πως θα φτιάξετε μια μάσκα Πρωτεΐνης.

Τι κάνει πραγματικά η πρωτεΐνη στα μαλλιά σας και πότε τη χρειάζεστε;

Όπως πρέπει να συμπεριλάβουμε πρωτεΐνη στην καθημερινή μας διατροφή για να νιώθουμε υγιείς και δυνατοί, έτσι ακριβώς χρειαζόμαστε και την πρωτείνη στα μαλλιά καθώς απορροφούν την ίδια ενέργεια απο την πρωτείνη για να είναι γερά, δυνατά και λαμπερά, τόσο όσο και τα άφθαρτα παιδικά! Τα μαλλιά έχουν ανάγκη την «πρωτεΐνη» που μπαίνει πολύ συχνά στη συζήτηση μεταξύ των γυναικών που ενδιαφέρονται για την αυθεντική υγεία των μαλλιών τους. Τι είναι όμως η πρωτεΐνη και τι πραγματικά κάνει στα μαλλιά μας; 

Τι είναι η πρωτεΐνη;
Τα μαλλιά  είναι πρωτεΐνη . Αποτελούνται κυρίως από νημάτια πρωτεΐνης, που ονομάζονται κερατίνη, και αλυσίδες αμινοξέων. Η έκθεση σε σκληρές χημικές ουσίες και η κακή συντήρηση μπορεί να σπάσει τις αλυσίδες και να οδηγήσει σε εύθραυστα, θαμπά και κατεστραμμένα νήματα. Η πρωτεΐνη ενισχύει και επανορθώνει την κερατίνη, δίνοντας έτσι δομή στα μαλλιά και βοηθώντας τα να μακραίνουν και να δυναμώνουν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την πρωτεΐνη για να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας
Δείτε οπωσδήποτε και τη διατροφή σας-θα βοηθήσει πολύ

Μην ξεχνάς τα υγιή μαλλιά ξεκινούν από μέσα. Καλές πηγές πρωτεΐνης είναι το κοτόπουλο, τα αυγά, τα όσπρια και τα ψάρια. Ο σολομός, για παράδειγμα, προσφέρει αρκετά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που θα υποστηρίξουν ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής και την ανάπτυξη των μαλλιών.

Μία επαγγελματική μάσκα πρωτεΐνης ή οι αμπούλες είναι μια γρήγορη και βολική λύση για το σπάσιμο και τη φθορά των μαλλιών. Πηγαίνετε στο φαρμακείο της περιοχής σας και θα βρείτε στο ράφι αυτό που ταιριάζει με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προιόν μία φορά το μήνα ή όσες φορές γράφει στη συσκευασία ο κατασκευαστής.

Χρησιμοποιήστε μια μαλακτική μάσκα
Η μάσκα μαλλιών είναι μια πιο ελαφριά θεραπεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως μαλακτικό. Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο συχνά.

Προτιμήστε θεραπείες βαθιάς διείσδυσης
Εάν θέλετε μια πιο έντονη θεραπεία να ξέρετε ότι οι βαθιές θεραπείες ενυδατώνουν και τονώνουν τις ρίζες για βέλτιστη ανάπτυξη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη θεραπεία μία ή δύο φορές το μήνα.

Ενδυνάμωση για φθορές απο χημικά
Οι αναδόμητες μαλλιών είναι μαλακτικά πλούσια σε πρωτεΐνες, φτιαγμένα ειδικά για μαλλιά που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία ή έχουν καταστραφεί από τη θερμότητα. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε όταν χρειάζεται.

Κάντε DIY καλλυντικά.

Επιλέξτε τη φυσική λύση. Πάρτε μερικά αυγά, μαγιονέζα και/ή αβοκάντο και δημιουργήστε τη δική σας μάσκα πρωτεΐνης. Αυτή η θεραπεία είναι εξαιρετική για να κάνετε κάθε δεύτερη εβδομάδα, ανάλογα πάνταμε τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Τι πρέπει να έχετε υπόψη πριν προσθέσετε πρωτεΐνη στα μαλλιά σας
Το πολύ καλό καλλυντικό πρωτείνης μπορεί να είναι και κακό! Δηλαδή η υπερβολική ποσότητα πρωτεΐνης μπορεί να αφήσει τα μαλλιά σας δύσκαμπτα, οδηγώντας έτσι σε σπάσιμο, φέρνοντάς σας ταυτόχρονα αμέσως στο σημείο απο το οποίο ξεκινήσατε. Χρησιμοποιήστε μια θεραπεία που λειτουργεί καλύτερα για την κατάσταση των μαλλιών σας και χρησιμοποιήστε μόνο όσο συχνά χρειάζονται τα μαλλιά σας.Οι κατασκευαστές γράφουν και οι οδηγίες τους είναι σαφείς,

Όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικά προϊόντα, ελέγξτε την ετικέτα για χρήσιμα πρόσθετα, όπως κολλαγόνο, που βελτιώνει την ελαστικότητα των μαλλιών, κερατίνη, που ενισχύει την ανθεκτικότητα και την ελαστικότητα, φυτικές πρωτεΐνες που βοηθούν τις τρίχες κλώνους να απορροφούν την υγρασία καθώς και πρωτεΐνες μεταξιού που βοηθούν στην απαλότητα των μαλλιών!

 

 

Osilift Serum Σύσφιξης Λείανσης Σε Πρόσωπο Και Σώμα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr