Το καλύτερο σπιτικό λάδι για την ακμή σώματος και για το δέρμα φράουλας. Πως θα το φτιάξεις.

Το καλύτερο σπιτικό λάδι για την ακμή σώματος και για το δέρμα φράουλας. Πως θα το φτιάξεις.

Παλεύετε με την ακμή όλη σας τη ζωή; Αν θέλετε αψεγάδιαστο, καθαρό και λαμπερό δέρμα, τότε αυτό το λάδι σώματος με ακμή είναι εκεί για να σας βοηθήσει. Περιέχει ευεργετικά συστατικά για το δέρμα, όπως λάδι jojoba, έλαιο neem και έλαιο σπόρων κάνναβης που έχει εξαιρετικές αντιμικροβιακές και θεραπευτικές ιδιότητες! Όχι μόνο βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής του σώματος, αλλά βοηθά επίσης στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματός σας όλο το χρόνο! Μην σπαταλάτε το χρόνο και την ενέργειά σας για τα λάδια σώματος που είναι διαθέσιμα στην αγορά, αλλά δοκιμάστε αυτό.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΛΑΔΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΚΜΗΣ
Οφέλη από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη συνταγή για λάδι σώματος για την ακμή –

Λάδι Jojoba
Το λάδι Jojoba είναι αρκετά παρόμοιο με τα φυσικά έλαια που παράγει το δέρμα μας. Απορροφάται εύκολα στο δέρμα και το λιπαίνει. Με τακτική χρήση, μειώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα σφραγίζοντας το  με ένα προστατευτικό φράγμα. Το λάδι Jojoba καθαρίζει επίσης τους ρύπους χωρίς να διακυβεύει τη φυσική υγρασία του δέρματος. Επίσης, μαλακώνει και αναζωογονεί το δέρμα και έτσι προάγει την ελαστικότητα του.

Λάδι Neem
Το λάδι Neem μπορεί να αγοραστεί εύκολα από ηλεκτρονικά καταστήματα και φροντίστε να χρησιμοποιήσετε την αξιόπιστη και καλή μάρκα. Το έλαιο neem γνωστό και ως ινδική πασχαλιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία διαφόρων δερματικών προβλημάτων. Περιέχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες που βοηθούν στην εξόντωση των βακτηρίων που προκαλούν την ακμή. Επίσης, καταπραΰνει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή πάνω και γύρω από τα σπυράκια του δέρματος.

Έλαιο σπόρων κάνναβης
Το έλαιο σπόρων κάνναβης είναι πολύ ωφέλιμο με τον δικό του τρόπο. Το καλύτερο πράγμα για το έλαιο σπόρων κάνναβης είναι ότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος χωρίς να φράζει τους πόρους, ενυδατώνει το δέρμα, στοχεύει στην ανάπτυξη του δέρματος αναζωογονώντας τα νέα κύτταρα. Λειτουργεί επίσης ως αντιφλεγμονώδης παράγοντας και βοηθά στην ηρεμία του φλεγμονώδους δέρματος. Βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής επίσης και διατηρεί το δέρμα γεμάτο τροφή και πλήρως ενυδατωμένο.

Πράγματα που χρειάζεστε:
4 κουταλιές της σούπας λάδι jojoba
4 κουταλιές της σούπας λάδι neem
4 κουταλιές της σούπας λάδι κάνναβης
Σημείωση – Χρησιμοποιήστε όλα τα συστατικά σε ίσες ποσότητες.

Για να προετοιμάσετε αυτό το λάδι σώματος για την ακμή, πάρτε ένα μικρό μπολ ανάμειξης και προσθέστε ίσες ποσότητες ελαίου neem, ελαίου jojoba και ελαίου σπόρων κάνναβης. Δώστε του ένα πολύ καλό μείγμα. Αποθηκεύστε το μείγμα στο σταγονόμετρο.

Χρήση:
Πάρτε μερικές σταγόνες από αυτό το έλαιο σώματος για την ακμή και απλώστε σε όλο το σώμα σας με επίκεντρο την περιοχή και την πλάτη που είναι πιο επιρρεπή στην ακμή του σώματος. Σημειώστε ότι για να εφαρμόσετε το λάδι σε βρεγμένο δέρμα μετά το ντους. Κάντε ένα καλό μασάζ παντού. Χρησιμοποιήστε καθημερινά και με συνέπεια για καλύτερα αποτελέσματα.

Σημείωση
Το patch test είναι υποχρεωτικό πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το λάδι σώματος για την ακμή για να ελέγξετε εάν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε αυτό.
Χρησιμοποιήστε βιολογικά προϊόντα/συστατικά για καλύτερα αποτελέσματα και για να διατηρήσετε την υγεία του δέρματος.
Μείνετε ενυδατωμένοι.
Συμβουλευτείτε τον δερματολόγο εάν υποβάλλεστε σε οποιεσδήποτε θεραπείες δέρματος, εάν είστε έγκυος και εάν είστε θηλάζουσα μητέρα πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συνταγή για λάδι σώματος για την ακμή.
Χρησιμοποιήστε για το πλύσιμο σώματος/σαπούνι που περιέχει υπεροξείδιο του βενζοϋλίου για καλύτερα αποτελέσματα καθώς βοηθά στην εύκολη αντιμετώπιση της ακμής του σώματος.
Τρώτε καθαρά και αποφύγετε τα σκουπίδια

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr