Botox in a bottle”: Το DIY ρόφημα που χαρίζει λαμπερή και λεία επιδερμίδα με φυσικό τρόπο

Botox in a bottle”: Το DIY ρόφημα που χαρίζει λαμπερή και λεία επιδερμίδα με φυσικό τρόπο

Το μόνο που χρειάζεται γι’ αυτό το ρόφημα είναι να συνδυάσουμε τα σωστά φυσικά συστατικά και να απολαύσουμε τα οφέλη τους.

Νίνα Μουσούρη

“Botox in a bottle”: Το DIY ρόφημα που χαρίζει λαμπερή και λεία επιδερμίδα με φυσικό τρόπο
Η λεία και λαμπερή επιδερμίδα είναι στόχος για όλες μας. Ωστόσο, ξέρουμε καλά ότι με το πέρασμα του χρόνου, σταδιακά όλες θα έρθουμε αντιμέτωπες με τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης και τις ρυτίδες. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που επενδύουμε σε αποτελεσματικές ρουτίνες αντιγήρανσης και δίνουμε έμφαση σε κάθε συνήθεια που μπορεί να συμβάλει στην τόνωση της επιδερμίδας μας. Κάπως έτσι, πρόσφατα, διαβάσαμε για ένα diy, φυσικό ρόφημα που ορκίζονται οι διατροφολόγοι για να αναζωογονούν το δέρμα τους, δίχως να χρειάζεται να στραφούν σε ενέσιμες μεθόδους όπως το botox. Εξάλλου γνωρίζουμε ότι το κομμάτι της διατροφής παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο με τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούμε γιατί η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα προς τα έξω.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, και μέσα από το TikTok η διατροφολόγος με έδρα τη Νέα Υόρκη, Maty Harrington, μας έδειξε το “Botox in a bottle” μυστικό της που συμβάλει στην αντιγήρανση.

«Συνήθιζα να σπαταλούσα τόσα πολλά χρήματα για την περιποίηση της επιδερμίδας μου και σύντομα συνειδητοποίησα ότι το δέρμα μας είναι απλώς μια αντανάκλαση των θρεπτικών συστατικών που βάζουμε στο σώμα μας», λέει χαρακτηριστικά η ίδια στο βίντεο και στη συνέχεια δείχνει αναλυτικά όλα τα συστατικά που χρησιμοποιεί για να φτιάξει στο μπλέντερ αυτό το θρεπτικό ρόφημα.

@nutritiouslyeasy

skip the botox & try this instead #skincare #juiceshot #healthy #preventativeskincare

♬ Ain’t No Mountain High Enough – Marvin Gaye & Tammi Terrell

Ξεκινάει ρίχνοντας μίσο πράσινο μήλο καθώς, όπως λέει η ίδια, έχει το 14% της ημερίσιας συνιστώμενης πρόσληψης βιταμίνης C. Στη συνέχεια προσθέτει δύο παντζάρια, ένα λαχανικό το οποίο χαρακτηρίζει ως «διατροφική δύναμη» που βοηθά στη πρόληψη της γήρανσης, στη μείωση της χρωστικής και στην καταπολέμηση της ακμής. Επόμενη προσθήκη; Ένα τέταρτο φλιτζάνι χυμό αλόης βέρα.

Σύμφωνα με τη Harrington, αυτό το συστατικό είναι αντιφλεγμονώδες. Μετά ακολουθεί άλλο ένα στοιχείο ενυδάτωσης που δεν είναι άλλο από τα κομμάτια αγγουριού. Ύστερα προσθέτει μια χούφτα φύλλα μέντας και το τελευταίο βήμα της είναι να ρίξει μισό λεμόνι και δύο φλιτζάνια φιλτραρισμένο νερό.

Χτυπάει όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ, στη συνέχεια σουρώνει για να έχει ένα “καθαρό” ρόφημα, δίχως κομματάκια και απολαμβάνει τα οφέλη του.

elle.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

Τα πιο Αποτελεσματικά Προϊόντα για την Κυτταρίτιδα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr