Το θαύμα του καστορέλαιου και τα μυστικά του για τις ρυτίδες στα μάτια

Το θαύμα του καστορέλαιου και τα μυστικά του για τις ρυτίδες στα μάτια

Το καστορέλαιο δεν είναι μόδα είναι ιστορία.

Χιλιάδες χρόνια τώρα, οι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο σέβονται το καστορέλαιο, ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας που συχνά αγνοείται στις ημέρες μας ή ξεχνιέται παροδικά λόγω των σειρήνων που είναι οι εταιρείες με τα υψηλά κέρδη οι οποίες βιάζονται να πάρουν πίσω τα κόστη των διαφημίσεων τους.

Η ευελιξία του καστορέλαιου σε εφαρμογές ομορφιάς, ιδιαίτερα για τα μάτια,  έχει κερδίσει υψηλούς επαίνους και όχι άδικα.

Είναι ένα καλλυντικό αξίας με χαμηλή τιμή και πολλές δράσεις στην υγεία και την ομορφιά.

Πλούσιο σε τριγλυκερίδια όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα φυσικά έλαια του δέρματος, το καστορέλαιο αναδύεται ως μια ολοκληρωμένη λύση περιποίησης ματιών, προστατεύοντας το ευαίσθητο δέρμα γύρω τους.

Εναλλακτική κρέμα ματιών Το πολυτελές πάχος και ο τεράστιος πλούτος του καστορέλαιου το καθιστούν ένα τέλειο υποκατάστατο κρέμας ματιών. Όχι μόνο θρέφει και καθαρίζει το δέρμα γύρω από την περιοχή, αλλά προσφέρει επίσης καταπραϋντική ανακούφιση στα ίδια τα μάτια, επιτρέποντάς σας να το εφαρμόζετε χωρίς ανησυχία.

Ενίσχυση βλεφαρίδων και φρυδιών

Οι παχιές, θρεπτικές ιδιότητες του καστορέλαιου το καθιστούν ιδανικό βοήθημα για την προώθηση της ανάπτυξης γεμάτων καλοσχηματισμένων και πυκνών φρυδιών αλλά και βλεφαρίδων. Μπορεί να χρησιμεύσει ως θεραπευτικό «τζελ» για τη διατήρηση της υγείας και της εμφάνισής τους.

Φυσικό αποτέλεσμα λάμψης χωρίς να χρειάζεσαι πανάκριβα καλλυντικά.

Λόγω της πυκνής και κολλητικής φύσης του, το καστορέλαιο παραμένει στη θέση του όταν εφαρμόζεται κάτω από τα μάτια ή στα βλέφαρα. Αυτή η εφαρμογή δίνει μια φυσική λάμψη που λειτουργεί υπέροχα από μόνη της ή ως συμπλήρωμα στο τέλος του μακιγιάζ των ματιών σας, αφού δίνει ένα εξαίσιο φυσικό φινίρισμα που αναδεικνύει με γοητεία το βλέμμα, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί την περιοχή, λειτουργώντας δραστικά και για το μέλλον.

Τροφές με αντηλιακή προστασία, για ρυτίδες, έγκαυμα, καρκίνο.

 

 

 

 

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr