Αυτό το συστατικό απολέπισης κάνει το δέρμα εκπληκτικά λείο και λαμπερό

Αυτό το συστατικό απολέπισης κάνει το δέρμα εκπληκτικά λείο και λαμπερό

Το γαλακτικό οξύ μπορεί να κάνει θαύματα στο δέρμα σου
Το γαλακτικό οξύ είναι ένα skincare συστατικό που ενδεχομένως υπάρχει ήδη στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου. Έχεις όμως αναρωτηεί ποτέ ποια είναι η πραγματική του δράση;

Ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη απαλότητα και τη λείανση του δέρματος, του οποίου απολεπίζει απαλά το ανώτερο στρώμα ή αλλιώς την επιδερμίδα, το γαλακτικό οξύ με συστηματική χρήση βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση σε κάθε τύπο δέρματος.
Το γαλακτικό οξύ είναι ένα συστατικό απολέπισης που προέρχεται από τη ζύμωση της λακτόζης που βρίσκεται στο γάλα. Πρόκειται για ένα AHA, ανήκει δηλαδή στην ίδια «οικογένεια συστατικών» μαζί με το γλυκολικό οξύ.

 

Το γαλακτικό οξύ λειτουργεί διαχωρίζοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Σπάει τους δεσμούς μεταξύ των νεκρών κυττάρων που βρίσκονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να αποκολλώνται πιο εύκολα από αυτή. Αυτή η διαδικασία χαρίζει πιο λαμπερό, φρέσκο και νεανικό δέρμα, ενώ παράλληλα βοηθά και στην απόφραξη των πόρων.

Η χρήση γαλακτικού οξέος δεν οδηγεί αποκλειστικά σε πιο λείο και απαλό δέρμα, αλλά και στη σημαντική μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
Μια ακόμα σημαντική ιδιότητά του είναι η ενυδάτωση που προσφέρει στο δέρμα. Σε αντίθεση με άλλα ΑΗΑ, διαθέτει μια μοναδική δομή που του επιτρέπει να συνδέεται με το νερό που υπάρχει ήδη στο δέρμα και να το συγκρατεί μέσα σε αυτό.

Jenny.Gr

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

 Ορός χαβιαριού. Serum σε τιμή γνωριμίας!

Το συνένζυμο που είναι θησαυρός για την υγεία της επιδερμίδας

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr