Φυσικό μπότοξ: 5 βότανα που καθαρίζουν το δέρμα σου και κάνουν θαύματα στην σύσφιξη προσώπου.

Φυσικό μπότοξ: 5 βότανα που καθαρίζουν το δέρμα σου και κάνουν θαύματα στην σύσφιξη προσώπου.

 

Ρίζα κολλιτσίδας:
Ενσωματώστε τη ρίζα κολλιτσίδας στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Οι αποτοξινωτικές της ιδιότητες βοηθούν στον καθαρισμό του αίματος, φέρνοντας στην επιφάνεια καθαρή επιδερμίδα. Φτιάξε ένα φλιτζάνι τσάι κολλιτσίδας ή πρόσθεσε την στα γεύματά σου, για  εσωτερικό καθαρισμό και αποτοξίνωση του δέρματος σου.

Πικραλίδα
Αγκαλιάστε την ικανότητα καθαρισμού της πικραλίδας. Κατανάλωσε χόρτα πικραλίδας σε σαλάτες ή απόλαυσε τσάι πικραλίδας. Η διουρητική του δράση βοηθά στην αποβολή των τοξινών, αφήνοντας το δέρμα  ανανεωμένο και αναζωογονημένο.

 

 

Κουρκουμάς:
Κάνε τον κουρκουμά σύμμαχό σου. Αυτό το εξαίσιο αντιφλεγμονώδες βότανο καταπολεμά την εσωτερική φλεγμονή, αντανακλώντας θετικά στο δέρμα σου. Ανακάτεψε τον κουρκουμά σε smoothies ή δημιούργησε ένα χρυσαφένιο λάτε γάλακτος για να αποκτήσεις κορεάτικη επιδερμίδα.

Φύλλα τσουκνίδας:

Δεν είναι τυχαίο που όταν πίνεις τσάι τσουκνίδας εξαφανίζει την κυτταρίτιδα σου. Είναι ένα καθημερινό αποτοξινωτικό ποτό ομορφιάς. Επιπλέον πίνοντας το, αναπτύσσονται τα μαλλιά σου. Μέσα σε 15 ημέρες μακραίνουν και αποκτούν κάποιους πόντους επιπλέον.

Πλούσιο το θρεπτικό του προφίλ. Γεμάτη με βιταμίνες και μέταλλα, η τσουκνίδα υποστηρίζει την υγεία του δέρματος. Βράστε το τσάι τσουκνίδας ή ενσωματώστε το σε σούπες και μαγειρευτά για εσωτερική λάμψη.

Sarsaparilla:

(Η Sarsaparilla είναι μια ομάδα φυτών που φύονται σε τροπικά μέρη του κόσμου. Υπάρχουν περίπου 350 είδη, συμπεριλαμβανομένων των Smilax officinalis και Smilax glabra.

Οι χημικές ουσίες στη sarsaparilla μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση του πόνου και του οιδήματος. Ορισμένες χημικές ουσίες μπορούν να σκοτώσουν τα καρκινικά κύτταρα ή να επιβραδύνουν την ανάπτυξή τους.Απαιτούνται παράλληλα επιπλέον επιστημονικές έρευνες.)

Κάνει το δέρμα νέο (τα οφέλη καθαρισμού του δέρματος της sarsaparilla).
  Γνωστό για τον καθαρισμό του αίματος, δημιουργεί υγιή επιδερμίδα. Πιείτε ένα τσάι sarsaparilla ή εξερευνήστε μείγματα βοτάνων για αναζωογονητική τόνωση του δέρματος.

Δέρμα καθαρό από μέσα, με βότανα που σε κάνουν όμορφη δημιουργώντας ένα φυσικό μπότοξ. Η πρόληψη με βότανα είναι και γιατρός και δερματολόγος τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Σημείωση: ενημερώστε τον γιατρό σας για κάθε αλλαγή στις προσωπικέ΄ς σας συνήθειες.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

www.pexels.com

Μπορεί να κινδυνεύεις από θρόμβωση αν παίρνεις αντισυλληπτικά;

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr