Όταν ο καφές Γίνεται Φάρμακο Αποτοξίνωσης. Μυστικά για  Κολλαγόνο και Άλλα Πολύτιμα Συστατικά

Όταν ο καφές Γίνεται Φάρμακο Αποτοξίνωσης. Μυστικά για Κολλαγόνο και Άλλα Πολύτιμα Συστατικά

Κι όμως ο καφές μπορεί να γίνει υπερτροφή και να σας προσφέρει μια μικρή καθημερινή αποτοξίνωσή συντηρώντας την πυκνότητα της επιδερμίδας σας.

 

Αυτό το άρθρο προτείνει προσθήκες στον καφέ που μπορούν να προσφέρουν επιπλέον οφέλη για την υγεία. Αν και ο καφές είναι ήδη μέρος της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων, η προσθήκη συγκεκριμένων συστατικών μπορεί να βελτιώσει τη θρεπτική του αξία και τα οφέλη που προσφέρει. Ας δούμε τις προτάσεις του άρθρου:

Κολλαγόνο: Προσθήκη κολλαγόνου στον καφέ μπορεί να προσφέρει περισσότερη πρωτεΐνη στη διατροφή, ενισχύοντας την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, καθώς και υποστηρίζοντας λειτουργίες όπως η ανοσολογική απόκριση και η κυτταρική επικοινωνία.

Κανέλα: Η προσθήκη κανέλας μπορεί να προσφέρει αντιμικροβιακές ιδιότητες και αντιοξειδωτικά, ενώ επίσης μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία του εγκεφάλου και να βοηθήσει στην πέψη.

unsplash.com

Μαστίχα Χίου. Για λευκά δόντια και ρυθμισμένο έντερο. 1 κομματάκι μαστίχας μέσα στο ζεστό καφέ κάνει τον καφέ σας ένα αληθινό φάρμακο.

Ίνες κρόκου Κοζάνης. Εάν προσθέσετε 2 με 3 ίνες κρόκου Kοζάνης σας εμπλουτίζει με βιταμίνη C ενώ το προϊόν ανεβάζει την καλή χοληστερίνη και κατεβάζει την κακή. Παράλληλα η ροή στις φλέβες αποσυμφορίζεται ενώ προλαμβάνει πλήθος ασθενειών και ενισχύει το κολλαγόνο όχι μόνο στο δέρμα αλλά και στις αρθρώσεις

Προσαρμογόνα: Η προσθήκη προσαρμογόνων φυτών, όπως η Ashwagandha, μπορεί να βοηθήσει στην ορμονική ισορροπία και να έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, αλλά πριν από οποιαδήποτε αλλαγή στη διατροφή, συνιστάται η συμβουλή με γιατρό.

Κακάο: Η προσθήκη κακάο μπορεί να προσφέρει αντιοξειδωτικά που μπορούν να μειώσουν τη φλεγμονή και να βελτιώσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Έτσι ο καφές γίνεται πολυβίταμίνη φάρμακο και καλλυντικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι μίξεις ρυθμίζουν  τον γλυκαιμικό δείκτη ρυθμίζουν επίσης την όρεξη και για αυτό είναι ιδανικές για ενίσχυση στο αδυνάτισμα.

Αυτές όλες οι προσθήκες δίνουν την ισχύ πυραυλικού συστήματος στον ανθρώπινο οργανισμό ενώ παράλληλα μπουστάρουν την λάμψη στην επιδερμίδα αλλά και την καλή υγεία με μικρές εκρήξεις καθημερινής αποτοξίνωσης. Για κοφτερό μυαλό, δυνατό οργανισμό και πανέμορφη επιδερμίδα. Η αλλαγή επάνω σας θα είναι εμφανής και όλοι θα σας ρωτούν τι κάνατε ενώ εσείς απλά θα πίνετε τον καφέ σας! 

Υπενθύμιση: Ρωτήστε τον γιατρό σας ειδικά αν παίρνετε φαρμακευτική αγωγή.

Ποιες είναι οι βιταμίνες ομορφιάς και πώς βοηθά η καθεμία το δέρμα;

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr