Η γρήγορη και εύκολη συνταγή για τα «υγιεινά snickers»

Η γρήγορη και εύκολη συνταγή για τα «υγιεινά snickers»

Σε ένα viral βίντεο στο TikTok με πάνω από 3,4 εκατομμύρια προβολές, η Gina Burgess ( @georginaburgess_ ) προχώρησε στη διαδικασία δημιουργίας μιας σοκολατένιας μπάρας με χουρμά. «Είναι γλυκό, καραμελένιο, λαστιχωτό, τραγανό και βασικά ό,τι μπορείς να θέλεις σε μια γλυκιά απόλαυση χωρίς ψήσιμο», αναφέρει.

Η συνταγή απλή και γρήγορη. Φτιάχνεται με μόλις 6 υλικά, οπότε αυτό το γλυκό συναρμολογείται εύκολα. Επιπλέον, είναι ιδανικό για κατανάλωση όλη την εβδομάδα. Συνεχίστε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για τη συνταγή και τα οφέλη για την υγεία αυτής της νόστιμης απόλαυσης.

Γιατί αυτή η συνταγή θεωρείται ως το “Healthy Snickers”;
Μπορεί να είστε δύσπιστοι σχετικά με τις λέξεις «υγιεινό» και «Snickers» στην ίδια πρόταση, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι ο χουρμάς μπορεί να είναι καλύτερος για εσάς από ό,τι νομίζετε (με μέτρο).

Το αστέρι αυτής της συνταγής είναι αναμφισβήτητα οι χουρμάδες, που δίνουν μια γεύση σαν καραμέλα. Οι χουρμάδες Medjool είναι γεμάτοι φυτικές ίνες, μαγνήσιο και χαλκό, βοηθώντας στη λειτουργία των νεύρων, ρυθμίζοντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και την αρτηριακή πίεση. Το φυστικοβούτυρο και τα φιστίκια βρίσκονται πάνω από τους χουρμάδες, οι οποίοι δεν είναι μόνο πλούσιοι σε πρωτεΐνη, αλλά και ιδανικοί για την υγεία της καρδιάς. Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για οφέλη για την υγεία χωρίς να μιλήσουμε για τη μαύρη σοκολάτα. Η μαύρη σοκολάτα, αντιφλεγμονώδης και τονωτική της ευτυχίας, μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων ινσουλίνης. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η σοκολάτα περιέχει τουλάχιστον 70% κακάο.

 

 

@georginaburgess_

Finally tried Date Bark and it lived up to alll expectations 🤤 Sweet, chewy, crunchy goodness 😍 this might be the best way to eat dates! Original recipe by the genius that is @lina 🙌🏻 No quantities, just go with your heart’s content ♥️ – Medjool dates – Peanut butter – Peanuts or almonds – Melted dark chocolate – Flaky salt #datebark #nobakedessert #vegantreats #medjooldates #peanutbutter #vegandessert

♬ Standout – Kid Dean

Συστατικά
Χουρμάδες Medjool χωρίς κουκούτσι
Φυστικοβούτυρο
Φιστίκια ψιλοκομμένα
Σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Θαλασσινό αλάτι
Λάδι καρύδας
λαδόκολλα (προαιρετικό)
Ταψί (προαιρετικό)

Πώς να φτιάξετε την μπάρα με χουρμά και σοκολάτα
Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για να φτιάξετε τα “υγιεινά snickers” σύμφωνα με τον Burgess.

Βήμα 1
Καλύψτε το ταψί σας με λαδόκολλα. (Αν το κάνετε αυτό θα εξασφαλίσετε έναν καθαρισμό χωρίς προβλήματα!)

Βήμα 2
Με τα δάχτυλά σας, πιέστε τους χουρμάδες με την ανοιχτή πλευρά επάνω στο ταψί. Ευθυγραμμίστε τους σε τέσσερις σειρές των πέντε έτσι ώστε να ξαπλώσουν επίπεδα, ακουμπώντας ο ένας τον άλλο. Το αποτέλεσμα πρέπει να μοιάζει με ένα μεγάλο ορθογώνιο.

Βήμα 3
Απλώστε ομοιόμορφα το φυστικοβούτυρο πάνω από τη στρώση του χουρμά. Προσθέστε ψιλοκομμένα φιστίκια πάνω από το φυστικοβούτυρο.

Βήμα 4
Προσθέστε 1 φλιτζάνι σταγόνες μαύρης σοκολάτας σε ένα μπολ με 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας. Ψήνετε στα μικροκύματα σε βήματα των 30 δευτερολέπτων μέχρι να λιώσει η σοκολάτα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα πάνω από το φυστικοβούτυρο και τα φιστίκια, φροντίζοντας η σοκολάτα να καλύψει τα πάντα σε μια επίπεδη, ομοιόμορφη στρώση.

Βήμα 5
Ρίξτε μια χούφτα νιφάδες αλάτι στη σοκολάτα όσο είναι ακόμα λιωμένη. Στη συνέχεια, μεταφέρετε το στο ψυγείο μέχρι να στερεοποιηθεί η σοκολάτα.

www.enikos.gr

www.pexels.com

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

5 τροφές που σου προκαλούν εγκεφαλική ομίχλη

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr