Πετύχετε κοιλιακούς πέτρα με αυτές τις εύκολες ασκήσεις

Πετύχετε κοιλιακούς πέτρα με αυτές τις εύκολες ασκήσεις

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Πέρα από την σωστή στοχευμένη διατροφή δείτε 5 εναλλακτικούς τρόπους γυμναστικής που φτιάχνουν κοιλιακούς πέτρα.

Το να ξεκινήσετε το ταξίδι προς τους σφιχτούς κοιλιακούς μπορεί να είναι ταυτόχρονα ικανοποιητικό και ευχάριστο. Βελτιώστε τη ρουτίνα της φυσικής σας κατάστασης με αυτές τις εύκολες αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις για γλυπτούς κοιλιακούς.

Σανίδες για σταθερότητα πυρήνα:
Ξεκινήστε τη μέρα σας με σανίδες. Μπείτε στη θέση της σανίδας και κρατήστε  για 30 δευτερόλεπτα. Σταδιακά αυξήστε τη διάρκεια καθώς αυξάνεται η δύναμή σας. Οι σανίδες εμπλέκουν ολόκληρο τον πυρήνα σας, προσφέροντας μια σταθερή βάση για φουλ σφιχτούς κοιλιακούς.

Ανυψώσεις ποδιών για κάτω κοιλιακούς:
Ξαπλώστε ανάσκελα και σηκώστε τα πόδια σας, στοχεύοντας αυτούς τους κάτω κοιλιακούς. Στοχεύστε σε 15 επαναλήψεις, προσθέτοντας σταδιακά περισσότερες καθώς προχωράτε. Οι ανασηκώσεις ποδιών είναι μια απλή αλλά ισχυρή άσκηση για μια τονωμένη κάτω κοιλιακή χώρα.

Ποδήλατο Crunch for Definition:
Ενσωματώστε τα crunches ποδηλάτου στη ρουτίνα σας. Εκτελέστε 20 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά. Αυτή η δυναμική άσκηση όχι μόνο συσφίγγει τους κοιλιακούς σας αλλά και εμπλέκει τους λοξούς σας, συμβάλλοντας σε ένα καλά καθορισμένο μεσαίο τμήμα.

Στιγμιότυπα λοξά κρίσιμα για ευελιξία:
Σταθείτε όρθια και εκτελέστε ρούφηγμα κοιλιάς για να στοχεύσετε τους πλάγιους κοιλιακούς σας. Αυτά τα όρθια crunches προσθέτουν ευελιξία στη ρουτίνα σας, εξασφαλίζοντας μια καλά στρογγυλεμένη προπόνηση κοιλιακών. Η Jenna Collins στο βίντεο που ακολουθεί μας δείχνει τον τρόπο. Εάν βιάζεστε ξεκινήστε να βλέπετε στα 3,50 λεπτά.

 

Ορειβασία για Ολόσωμη Ενεργοποίηση:
Δώστε ενέργεια στην προπόνησή σας με ορειβασία. Αν δεν μπορείτε να κάνετε ορειβασία να γνωρίζετε, ότι κάθε φορά που ανεβαίνεται μια φυσική ανηφόρα στην γειτονιά σας ή στον διάδρομο, εκτός απο στρογγυλό πισινό και χαμηλή χοληστερίνη, πετυχαίνετε και σμιλεμένους σφιχτούς κοιλιακούς. Στοχεύστε σε 30 δευτερόλεπτα συνεχούς κίνησης. Αυτή η άσκηση όχι μόνο δημιουργεί σφιχτούς κοιλιακούς  αλλά και ανεβάζει τον καρδιακό σας ρυθμό για τη συνολική φυσική σας κατάσταση.

Φυσικό μπότοξ: 5 βότανα που καθαρίζουν το δέρμα σου και κάνουν θαύματα στην σύσφιξη προσώπου.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr