Γιατί η κρέμα γάλακτος είναι η καλύτερη κρέμα νυκτός (για να λάμπει το δέρμα σου μέχρι τις γιορτές).

Γιατί η κρέμα γάλακτος είναι η καλύτερη κρέμα νυκτός (για να λάμπει το δέρμα σου μέχρι τις γιορτές).

Η κρέμα γάλακτος είναι ένα καταπληκτικό καλλυντικό για την επιδερμίδα η οποία τείνει να μαραζώνει. Ως κρέμα νυκτός για το λαιμό, το ντεκολτέ και το πρόσωπο, κάνει θαύματα. Ως μάσκα στο πρόσωπο την ημέρα μέσα στο σπίτι καθώς κάνεις τις δουλειές σου, κάνει ελαστική και λαμπερή την επιδερμίδα. Όλες οι βιταμίνες της είναι φυσικές και ανήκουν στο οπλοστάσιο των εταιρειών καλλυντικής περιποίησης.

Τι προσφέρει η κρέμα γάλακτος στο κουρασμένο, αφρόντιστο και παραμελημένο δέρμα.

Ενυδατική Δράση:

Η κρέμα γάλακτος είναι φυσικό ενυδατικό που δίνει μια πλαστικότητα στην επιδερμίδα. Βοηθά με εξαιρετικό τρόπο στη διατήρηση των λιπιδίων του δέρματος, αφήνοντας πίσω της κι ένα φιλμ λάμψης και ορατης ελαστικότητας. Ενισχύει επίσης την ενυδάτωση και ανακουφίζει από την ξηρότητα.

Καταπραϋντική Επίδραση:

Η κρέμα γάλακτος περιέχει πρωτεΐνες που μπορούν να έχουν καταπραϋντική επίδραση στην επιδερμίδα. Καταπραΰνει ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Εξομάλυνση για λεία επιδερμίδα:

Μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση του δέρματος και να μειώσει την ανάγλυφη υφή του. Τα λιπίδια που περιέχονται στην κρέμα, απαγορεύουν την αφυδάτωση και την τραχύτητα.

Εαν σας τραβάει κατά την διάρκεια της νύχτας μπορείτε να την ανακατέψετε με λίγες σταγόνες λάδι βάσης ή με κρέμα προσώπου.

Συχνότητα: το δέρμα σας θα σας δείξει πόσες φορές την εβδομάδα την χρειάζεται.

Ας δούμε τι περιέχει στη σύσταση της, η κρέμας γα΄λακτος.

Βιταμίνη (Ρετινόλη): Η βιταμίνη Α είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος και την προώθηση της ανάπλασης των κυττάρων.

Βιταμίνη D: Η βιταμίνη D είναι σημαντική για την υγεία των οστών και του δέρματος. Βοηθά επίσης στην απορρόφηση του ασβεστίου.

Βιταμίνη Ε (Αντιοξειδωτική): Η βιταμίνη Ε λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό, βοηθώντας στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες.

Κάλιο: Το κάλιο είναι σημαντικό για τη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών στα κύτταρα του δέρματος, συμβάλλοντας έτσι στην ενυδάτωση.

Κάλσσιο: Το κάλσιο συμβάλλει στην ενίσχυση της δομής του δέρματος και των νυχιών.

Μαγνήσιο: Το μαγνήσιο συμμετέχει σε πολλές διαδικασίες που αφορούν την υγεία του δέρματος και την αντιμετώπιση της ξηρότητας.

Είναι σημαντικό να διαβάζετε τα συστατικά στην ετικέτα της κρέμας γάλακτος που θα επιλέξετε, ώστε να διασφαλίσετε την ηθική της εταιρείας του και τα πλήρη συστατικά της. Η σύνθεση της μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος και τον κατασκευαστή του προϊόντος.

 

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Πως θα αυξήσεις οιστρογόνα και μυϊκή μάζα στην εμμηνόπαυση

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr