Αποκτήστε υπέροχα φρύδια με αυτόν τον DIY ορό φρυδιών από καστορέλαιο

Αποκτήστε υπέροχα φρύδια με αυτόν τον DIY ορό φρυδιών από καστορέλαιο

Δημιουργεί τέλεια αποτελέσματα.

Υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να ξαναζωντανέψεις τα αραιωμένα φρύδια.  Αυτός ο ορός φρυδιών από καστορέλαιο είναι εξίσου καλός με τα ακριβά προϊόντα και θεραπείες.

Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σέρουμ φρυδιών με λίγα μόνο φυσικά συστατικά.

 Καστορέλαιο .

Η συγκέντρωσή του σε ρικινελαϊκό οξύ (ένα ωμέγα-9 λιπαρό οξύ) μειώνει τη φλεγμονή, βελτιώνει την κυκλοφορία και εξισορροπεί το pH του δέρματος για την καλύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Τα λιπαρά οξέα και η βιταμίνη Ε στο καστορέλαιο ενισχύουν τη ρίζα της τρίχας για να βοηθήσουν στην πρόληψη της τριχόπτωσης. Το καστορέλαιο είναι τέλειο για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης υγιέστερων μαλλιών, μακρύτερων βλεφαρίδων και πιο γεμάτων φρυδιών.

Πως θα αξιοποιείστε το φθηνό μπουκαλάκι του για ακριβές παροχές.

Αποκτήστε υπέροχα φρύδια με αυτόν τον DIY ορό φρυδιών από καστορέλαιο
Εκτός από το καστορέλαιο, αυτή η συνταγή για συμπυκνωμένο ορό φρυδιών περιέχει τέσσερα επιπλέον θρεπτικά έλαια και αιθέρια έλαια για την ενίσχυση, την πυκνότητα και την περιποίηση των μαλλιών από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

Το έλαιο βιταμίνης Ε , όταν λαμβάνεται εσωτερικά, έχει αποδειχθεί ότι ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μαλλιών — εν μέρει χάρη στα αντιοξειδωτικά του οφέλη. Μπορείτε επίσης να αποκομίσετε πολλές από τις ίδιες ανταμοιβές εφαρμόζοντας τοπικά λάδι βιταμίνης Ε .

Το έλαιο Argan είναι ένα «ξηρό» λάδι, που σημαίνει ότι είναι ελαφρύ και απορροφάται γρήγορα. Είναι επίσης πλούσιο σε λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε και φαινόλες, οι οποίες επίσης έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην αναγέννηση των μαλλιών σε ορισμένες μάλιστα ιατρικές καταστάσεις.

Το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου είναι ένα αναζωογονητικό έλαιο που αποδείχθηκε ότι διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής σε ασθενείς με ανδρική τριχόπτωση μετά από 3 μήνες καθημερινής χρήσης.

Το αιθέριο έλαιο καφέ περιέχει καφεΐνη, η οποία μπορεί να διεγείρει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων του τριχωτού της κεφαλής τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες με αραίωση μαλλιών που σχετίζεται με τα ανδρογόνα.

Ανακατέψτε αυτή τη συνταγή για ορό φρυδιών με καστορέλαιο και εφαρμόστε την μία ή δύο φορές την ημέρα. Εφαρμόστε το το πρωί πριν κάνετε το μακιγιάζ σας και μετά ξανά το βράδυ.

Μπορείτε να αγοράσετε άδεια σωληνάρια μάσκαρα, αλλά είναι επίσης πολύ εύκολο να αποθηκεύσετε τον ορό σε ένα βάζο και να χρησιμοποιήσετε μια μπατονέτα ή ένα καθαρό ραβδί βλεφαρίδων για να το εφαρμόσετε στα φρύδια. Κάντε μασάζ με το λάδι και αφήστε το να δράσει μέχρι το πρωί.

Σημειώστε ότι αυτή η συνταγή πύκνωσης, δεν προορίζεται για χρήση μόνο στις βλεφαρίδες σας αλλά εαν θέλετε και στα μαλλιά  μπορεί ελευθερα να εφαρμοστεί απλώς σε μεγαλύτερη δόση.

Το καστορέλαιο έχει επίσης εκπληκτικά οφέλη για τα μαλλιά. Απλώς χρησιμοποιήστε μια ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού αυτού του ορού φρυδιών από καστορέλαιο σε στεγνά μαλλιά για να θεραπεύσετε τις σχισμένες άκρες και να προωθήσετε ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής . Και μην αφήσετε το όνομα να σας ξεγελάσει.

Τέλος, αν θέλετε να προσθέσετε φυσικά χρώμα στα πιο ανοιχτά φρύδια σας, σας προτείνουμε να τα βάψετε με χέννα .

Πρόσθετα αιθέρια έλαια για την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών
Τα αιθέρια έλαια μπορεί να είναι ακριβά, επομένως δεν χρειάζεται να βιαστείτε να αγοράσετε τα έλαια που προτείνουμε. Εάν έχετε κάποιο από αυτά τα έλαια, μη διστάσετε να τα ανταλλάξετε στη θέση των ελαίων δεντρολίβανου ή καφέ που αναφέρονται στη συνταγή.

Λεβάντα – Σε μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε ποντίκια , το αιθέριο έλαιο λεβάντας έδειξε αξιοσημείωτη επίδραση στον αριθμό και το βάθος των θυλάκων της τρίχας.

Σπόροι κολοκύθας – Δεν είναι πιθανό να έχετε αυτό το έλαιο απλά, αλλά αν το κάνετε, μια τοπική εφαρμογή ελαίου κολοκύθας έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την ανάπτυξη των μαλλιών σε μόλις 3 εβδομάδες σε μελέτες σε ποντίκια.

Τα σέρουμ φρυδιών λειτουργούν πραγματικά;


Για τους περισσότερους ανθρώπους, ναι! Αν υποθέσουμε ότι δεν έχετε βλάψει τους θύλακες των τριχών από το υπερβολικό τρίψιμο, η ανάπτυξη των φρυδιών μπορεί να ενθαρρυνθεί με την αναπλήρωση βιταμινών και μετάλλων και τη θρέψη των ωοθυλακίων.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συνταγή ως λάδι για το τριχωτό της κεφαλής, μπορείτε να την αυξήσετε ως εξής:

-½ φλιτζάνι καστορέλαιο

-½ φλιτζάνι λάδι αργκάν

-2 κουταλάκια του γλυκού λάδι βιταμίνης Ε (περίπου 10–15 κάψουλες)

-25 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου

-25 σταγόνες αιθέριο έλαιο καφέ

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εφαρμόσετε τον ορό φρυδιών;
1. Ξεκινήστε καθαρίζοντας απαλά τα φρύδια σας για να αφαιρέσετε τυχόν μακιγιάζ, βρωμιά ή υπολείμματα βρωμιάς.

2. Βουτήξτε μια καθαρή βούρτσα ή μια μπατονέτα στον ορό και πετάξτε το περιττό λάδι.

3. Καλύψτε το μάτι σας με μια στεγνή πετσέτα και απλώστε απαλά στο φρύδι από εκείνη την πλευρά, φροντίζοντας να καλύψετε ελαφρά το δέρμα από κάτω. Προσέξτε να μην στάξει καθόλου στα μάτια σας. Σκουπίστε κάθε περίσσεια πριν προχωρήσετε για να επαναλάβετε τη διαδικασία από την άλλη πλευρά.

4. Χωρίς να το ξεπλύνετε, συνεχίστε με την υπόλοιπη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

5. Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα μέχρι να αρχίσετε να βλέπετε ανάπτυξη. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μία φορά την ημέρα για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα.

DIY Ορός φρυδιών καστορέλαιου

Υπάρχει μια λύση στο σπίτι για πιο πυκνά φρύδια που είναι εξίσου καλή με τα ακριβά προϊόντα και θεραπείες. 

Εξοπλισμός
Μεζούρες
Βάζο 50 ml με καπάκι
Βούρτσα μάσκαρα

Υλικά
2 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο
2 κουταλάκια του γλυκού λάδι argan
½ κουταλάκι του γλυκού λάδι βιταμίνης Ε 2-3 κάψουλες
9 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου
9 σταγόνες αιθέριο έλαιο καφέ

Οδηγίες
Συνδυάστε όλα τα έλαια σε ένα βάζο (για το λάδι βιταμίνης Ε, τρυπήστε μια μικρή τρύπα στην κάψουλα και στύψτε το λάδι).

Επανατοποθετήστε το καπάκι και ανακινήστε για να το συνδυάσετε πριν το χρησιμοποιήσετε.

Σημειώσεις
Εφαρμόστε πρωί και βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή η συνταγή δεν είναι για χρήση στις βλεφαρίδες και φροντίστε να μην μπει στα μάτια σας. Ανακινήστε καλά και βουτήξτε με ένα καθαρό πινέλο μάσκαρα ή βαμβάκι στο διάλυμα λαδιού, πετάτε το περιττό λάδι πριν την απλώσετε. Στην πλευρά που εφαρμόζετε τον ορό, τοποθετήστε μια στεγνή πετσέτα πάνω από το μάτι σας και λειώστε τον ορό πάνω από το φρύδι. Σκουπίστε το περιττό λάδι και επαναλάβετε τη διαδικασία από την άλλη πλευρά. Κάντε μασάζ με τον ορό στα φρύδια σας για 10-20 δευτερόλεπτα για να εξασφαλίσετε βαθιά απορρόφηση. Περιμένετε 5–10 λεπτά πριν συνεχίσετε τη ρουτίνα ομορφιάς σας.

Καλύτερη μάσκα ματιών και από του εμπορίου .. σβήνει τις ρυτίδες αμέσως…σε 2 εβδομάδες πλήρες λίφτινγκ

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr