Πρόληψη γήρανσης- αποκατάσταση δέρματος. Η διατροφή για λάμψη στο δέρμα όλου του σώματος και του προσώπου.

Πρόληψη γήρανσης- αποκατάσταση δέρματος. Η διατροφή για λάμψη στο δέρμα όλου του σώματος και του προσώπου.

Αντιοξειδωτικά συστατικά: Η Μαμά Του Δέρματος.

Το τρέφουν και το ξεδιψούν ενώ προλαβαίνουν όλες τις ανάγκες του.

Τα αντιοξειδωτικά είναι χημικές ενώσεις που προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και την οξείδωση, προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία και ενδυνάμωση στον οργανισμό μας.

Τα αντιοξειδωτικά συστατικά που αξίζει να προσθέσεις στην διατροφή σου για να λάμψεις είναι η βιταμίνη C, η βιταμίνη E, το σελήνιο, οι κατεχίνες, τα καροτενοειδή (όπως το βήτα-καροτένιο) και τα φλαβονοειδή. Αυτά τα συστατικά μπορούν να βρεθούν σε μεγάλη ποικιλία τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής και μπορούν να βοηθήσουν στην αποτροπή των βλαβών και τη βελτίωση παράλληλα ολόκληρης της υγείας του σώματος, που κάνει την όψη μας να αστραποβολεί.

Η λάμψη στο δέρμα δεν είναι τυχαία. Προκύπτει από την διατροφή που κάνει καλό στο νευρικό σύστημα, τρέφει κυκλικά τα ανθρώπινα όργανα και αντανακλά στο ΄φυσικό μας όριο: την επιδερμίδα

Η βιταμίνη C είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά που θα σε βοηθήσει να λάμψεις. Βρίσκεται φυσικά σε φρούτα όπως τα πορτοκάλια, τα λεμόνια και την φράουλα, και σε λαχανικά όπως η πιπερόριζα. Βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου και στην αντιμετώπιση της ηλικιακής δυσχρωμίας, κάνοντας το δέρμα διάφανο συμπαγές και λαμπερό.

Η βιταμίνη Ε είναι ένα άλλο ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό που μπορεί να σε βοηθήσει να λάμψεις. Βρίσκεται κυρίως σε ξηρούς καρπούς, σπόρους, λάδια και πράσινα λαχανικά. Βοηθάει στην προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία και στη διατήρηση της ελαστικότητας του.

Μια άλλη σημαντική ουσία είναι το σελήνιο, που βρίσκεται σε σπόρους, ψάρια, κοτόπουλο και καρύδια. Βοηθάει στην ανανέωση του δέρματος και στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης. Με την σωστή χρήση είναι αντικαρκινικό και ισορροπεί τον θυρεοειδή.

Πρόληψη γήρανσης.

Τέλος, τα φλαβονοειδή, που βρίσκονται σε πολλά φρούτα και λαχανικά, όπως τα μήλα, οι φραουλες και τα κρεμμύδια, αποτελούν ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και στην πρόληψη της γήρανσης.

Με την κατάλληλη διατροφή και την προσθήκη αυτών των αντιοξειδωτικών συστατικών στο καθημερινό σου πρόγραμμα, μπορείς να αναζωογονήσεις το σώμα σου και το δέρμα σου, ανακτώντας τη λάμψη και τη ζωντάνια σου. Η λάμψη θα είναι άμεσα ορατή και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, κάνοντάς σε να αισθανθείς υπέροχα μέσα στο δέρμα σου. Μην το αμελήσεις αυτό το μυστικό. Είναι το απόλυτο.

Κρίσιμα μυστικά φροντίδας.

Καθαρίστε απαλά και τρυφερά το δέρμα σας. Απολαύστε το! Το τρίψιμο της επιδερμίδας μπορεί να την ερεθίσει. Ο ερεθισμός της, επιταχύνει τη γήρανση. Το απαλό πλύσιμο βοηθά στην απομάκρυνση της ρύπανσης, του μακιγιάζ και άλλων ουσιών χωρίς να ερεθίζει το δέρμα σας.

Πλένετε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα και μετά από έντονη εφίδρωση. Η εφίδρωση, ειδικά όταν φοράτε καπέλο ή κράνος, ερεθίζει το δέρμα, επομένως πρέπει να πλύνετε το δέρμα σας το συντομότερο δυνατό μετά την εφίδρωση.

Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα προσώπου κάθε μέρα. Η ενυδατική κρέμα παγιδεύει το νερό στο δέρμα μας, δίνοντάς του μια πιο νεανική όψη.

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης δέρματος που τσιμπούν ή καίνε . Όταν το δέρμα σας καίγεται ή τσιμπάει, σημαίνει ότι είναι ερεθισμένο. Ο ερεθισμός του δέρματός μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτερες.

Προσοχή: Ορισμένα αντιγηραντικά προϊόντα που συνταγογραφούνται από δερματολόγο μπορεί επίσης να δημιουργούν αίσθημα καύσου. Εαν όμως  χρησιμοποιείτε ένα συνταγογραφούμενο αντιγηραντικό προϊόν, τότε μπορεί να μην υπάρχει κίνδυνος. Απλά φροντίστε να ενημερώσετε τον δερματολόγο σας για να το διασφαλίσετε.

Λαμπερό δέρμα στο σώμα.

Βιταμίνη D η «βιταμίνη του ήλιου» έχει αντιφλεγμονώδη δράση συμβάλλοντας στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, ακόμη και στην πρόληψη της ακμής! H προσθήκη ενός  συμπληρώματος βιταμίνης D στο οπλοστάσιό της ομορφιάς σας, θα δημιουργήσει μεγάλη και αισθητή διαφορά. Εάν μάλιστα περιέχει και ιχνοστοιχεία, τότε ακόμα καλύτερα, καθώς αυτά βοηθούν στην ενίσχυση των επιπέδων προστασίας του δέρματος και είναι μια ανάσα επιπλέον νεότητας. Έχουν ζωτική σημασία και είναι υπεύθυνα  για το σχηματισμό των φυσικών αντιοξειδωτικών του σώματος, καθώς προστατεύουν τους μηχανισμούς του υγιούς, λαμπερού δέρματος.

www.pexels.com

Νιασιναμίδη: Το πολυτάλαντο συστατικό. Καθαρό Σέρουμ Σε Τιμή Προσφοράς.

Κόψτε το λεμόνι στα 4 και ρίξτε αλάτι… Αυτό το κόλπο θα αλλάξει τη ζωή σας!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr