Τα μυστικά για να εξαφανιστεί το διπλό πηγούνι

Τα μυστικά για να εξαφανιστεί το διπλό πηγούνι

Όλες οι γυναίκες μόλις βρεθούν μπροστά στον καθρέφτη το πρώτο που «ελέγχουν» είναι τα μάτια, το οβάλ του προσώπου και μετά το πηγούνι. Μόλις υπάρχει χαλάρωση με την πάροδο της ηλικίας ή για διάφορους άλλους λόγους, τότε αρχίζει η ανησυχία και η αναζήτηση λύσεων προκειμένου να εξαφανίσουν το «διπλό πηγούνι».

Σίσσυ Νίκα

Εμείς θα σας προτείνουμε κάποιους φυσικούς τρόπους προκειμένου να διορθώσετε το σχήμα του προσώπου και να βελτιώσετε την όποια χαλάρωση.

Ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή το σχήμα του σώματός μας, είναι πολύ συνηθισμένο να κλονιστεί η αυτοπεποίθηση μας εξαιτίας του διπλού πηγουνιού.

Πολλοί είναι η παράγοντες που συντελούν στην συσσώρευση λίπους, που σχηματίζεται στη γνάθο.

Διάφορα γενετικά στοιχεία, η αύξηση βάρους που μπορεί να συνδέεται με την ηλικία, ορμονικές διακυμάνσεις κατά την εγκυμοσύνη, πρόβλημα θυρεοειδούς ή εμμηνόπαυση, αλλά και κακή διατροφή

Επίσης οι λανθασμένες στάσεις μπορούν να προάγουν το διπλό πηγούνι, ειδικά αν βρίσκεστε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή ή καμπουριασμένοι στο smartphone ή ακόμα αν κοιμάστε με τα μαξιλάρια ψηλά, οπότε ο αυχένας σας είναι σκυμμένος σε όλη τη διάρκεια του ύπνου.

Αποτέλεσμα αυτών των κακών στάσεων είναι να προκαλείται κακή λεμφική κυκλοφορία, που προάγει τη δημιουργία του διπλού πηγουνιού.

Ποιες είναι οι συμβουλές μας για να εξαφανιστεί το διπλό πηγούνι;

Αλλάζουμε διατροφή
Αν λοιπόν μέχρι τώρα η διατροφή σας απαρτίζονταν από τροφές πολύ πλούσιες σε σάκχαρα, άλατα και λίπη, που προάγουν τη συσσώρευση λίπους, πρέπει να τα ξεχάσετε και να αλλάξετε εντελώς τη διατροφή σας κάτι που επιβάλλεται όχι μόνον για την εμφάνισή σας, αλλά και την υγεία σας.

Επίσης τα πολύ επεξεργασμένα προϊόντα, τα γλυκά, τα αλμυρά και το αλκοόλ θα πρέπει να αντικατασταθούν με φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά ολικής άλεσης, όσπρια και ψάρι.

Ασκήσεις γυμναστικής προσώπου
Το σίγουρο είναι ότι οι μύες του σώματος έχουν ανάγκη άσκησης για να τονωθούν. Άσκηση όμως χρειάζονται και οι μύες του προσώπου.

Η γυμναστική προσώπου μπορεί να γίνει με συγκεκριμένες κινήσεις.

Για να ενισχύσετε τον μυ του πηγουνιού, τοποθετήστε τους αντίχειρές σας κάτω από το πηγούνι και μετά ανοίξτε το στόμα σας έτσι ώστε να σπρώξετε την κάτω γνάθο προς τα κάτω, δημιουργώντας αντίσταση με τους αντίχειρες.

Πρέπει να μείνετε σε αυτή τη θέση για πέντε δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να επαναλάβετε την άσκηση πέντε φορές.

Δοκιμάστε λεμφική παροχέτευση
Είναι πιθανό το διπλό πηγούνι σας να έχει δημιουργηθεί λόγω κακής κυκλοφορίας της λέμφου. Είναι πράγματι σύνηθες για ορισμένες περιοχές του προσώπου, όπως ο λαιμός και το πηγούνι να δείχνουν ακόμα και έντονα κάποιες φορές σημεία χαλάρωσης, από υπερβολική συσσώρευση λέμφου.

Για να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου σε αυτό το μέρος του προσώπου, μπορείτε ήδη να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας σε αυτήν την περιοχή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα gua sha, από νεφρίτη που στοιχίζει γύρω στα 20 ευρώ. Αξίζει να αλείψετε με αμυγδαλέλαιο την περιοχή του προσώπου και να περνάτε με αυτό το εργαλείο μασάζ με φορά προς τα επάνω όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το πηγούνι. Τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν γιατί έτσι ενεργοποιείται η ροή του αίματος και της λέμφου.

Μη διστάσετε να ακολουθήσετε τη πολύ trendy μέθοδο kobido, ένα ιαπωνικό μασάζ προσώπου που τονώνει τους μύες και τους ιστούς του δέρματος του προσώπου. Υπάρχει στο διαδίκτυο και είναι πολύ εύκολo μασάζ στην εφαρμογή του.

Τα δάχτυλά σας, που χτυπούν εναλλάξ, πρέπει να είναι και εύκαμπτα, αλλά σταθερά για να αναδιαμορφώσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να εξομαλύνετε την υφή του δέρματος.

zoumeoraia.okmarkets.gr

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr