Αποτοξίνωση δέρματος, προσώπου – σώματος, με μια μαγική φυσική κρέμα που τονώνει την πλαστικότητα της επιδερμίδας.

Αποτοξίνωση δέρματος, προσώπου – σώματος, με μια μαγική φυσική κρέμα που τονώνει την πλαστικότητα της επιδερμίδας.

 

Αποτοξίνωση, πλαστικότητα, ενυδάτωση, αντιμετώπιση και πρόληψη ρυτίδων, προστασία από τις αλλεργικές δερματοπάθειες, πρόληψη δερματοπαθειών, ομορφιά, λάμψη, δύναμη και κατά των μυκήτων.

Όλα αυτά, τα προσφέρει απλόχερα αυτή η μάσκα χωρίς καμία αμφιβολία. Οι έρευνες των πανεπιστημίων αυτό δείχνουν αλλά και η εμπειρία των γυναικών που την χρησιμοποιούν.

Βέβαια κυκλοφορεί και από φαρμακευτικές ή βιολογικές οικολογικές εταιρείες σε σεβαστή τιμή, αλλά γιατί να μην την προσφέρετε στον εαυτό σας  μόνη σας; Χρησιμοποιείστε την βρώμη που έχετε στο ντουλάπι σας καθώς και το μέλι σας επίσης.

Κανένας δερματολόγος δεν θα αρνηθεί ότι η ομορφιά είναι μια διαρκής θεραπεία. Αυτή η συνταγή προσώπου σώματος, είναι αλάνθαστη και θα είναι ωραίο όχι μόνο να την εντάξετε στην ρουτίνα σας αλλά να γίνει η ρουτίνα σας!

 

Συνταγή:

Ανακατέψτε

2 κουταλιές της σούπας ψιλό αλεσμένο πλιγούρι βρώμης

με 1 κουταλιά της σούπας μέλι

και 1 κουταλιά της σούπας ζεστό νερό

για να σχηματίσετε μια παχύρρευστη πάστα.

Στη συνέχεια, κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας (ή/και στο σώμα) και αφήστε το να καθίσει για να δράσει επί 4 λεπτά ώστε να απορροφήσει πραγματικά την ευεργεσία της βρώμης πριν την ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε το scrub σας μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Μην σταματήσετε.

Η επιδερμίδα σας δεν θα γεράσει ποτέ.

Γιατί; Δείτε εδώ τους λόγους

1) Ενυδατώνει 
Το πλιγούρι βρώμης είναι γεμάτο πρωτεΐνες, ενώ περιέχει επίσης βιταμίνη Ε.

Μειώνει τη φλεγμονή στο πρόσωπό και κάνει το δέρμα να φαίνεται νεότερο.

Είναι επίσης ένα αντιοξειδωτικό, που σημαίνει ότι προστατεύει το δέρμα  ενώ το ενυδατώνει.

2) Ανακουφίζει από τον κνησμό 
Το πλιγούρι βρώμης περιέχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην αντιμετώπιση του κνησμού που οφείλεται στο ξηρό, ερεθισμένο δέρμα.

Εάν πάσχετε από έκζεμα, τότε είστε εξοικειωμένοι με τον ερεθισμό που μπορεί να προκύψει με τις εξάρσεις.

Βοηθά πολύ  το ευαίσθητο δέρμα και στην υποχώρηση του εκζέματος .

3) Απολεπίζει απαλά 
Οι δερματολόγοι προτείνουν να κάνετε απολέπιση του δέρματός σας – προσώπου και σώματος – τουλάχιστον δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα.

Δοκιμάστε το πλιγούρι βρώμης ως απολεπιστικό για να αφαιρέσετε φυσικά τα νεκρά κύτταρα και να αποκαλύψετε το λείο δέρμα που βρίσκεται κάτω από όλη αυτή τη δυσδιάκριτη συσσώρευση λόγω της υπερβολικής λιπαρότητας και της βρωμιάς!

4) Προστατεύει το δέρμα σου φυσικά (δεν το αντικαθιστούμε με το αντηλιακό).
Περιέχει φλαβονοειδή που προστατεύει από εξωτερικές τοξίνες και χημικές ουσίες.

Έχει UVA, που βοηθούν στην προστασία του δέρματος.

5) Καθαρίζει φυσικά.

Το πλιγούρι βρώμης είναι επίσης ένα φυσικό καθαριστικό επειδή περιέχει σαπωνίνες, μια ομάδα υδατανθράκων που βρίσκονται στα φυτά. Είναι γνωστό ότι καταπραΰνουν το δέρμα και διαθέτουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ξεμπουκώνει τους βρώμικους πόρους!

6) Οφέλη σε πολλές δερματικές παθήσεις και ιδαιτερότητες.
Εάν έχεις μια ενοχλητική πάθηση του δέρματος,  δοκιμασε το πλιγούρι βρώμης με την παραπάνω μάσκα!

Από το ξηρό δέρμα μέχρι το ευαίσθητο δέρμα, το ερεθισμένο δέρμα, το λιπαρό δέρμα και όλα τα ενδιάμεσα, το πλιγούρι βρώμης είναι το τέλειο καλλυντικό για όλους τους τύπους!

7) Όμορφη πολύ όμορφη επιδερμίδα!

Ενυδάτωση, αντιγήρανση, κλειστοί πόροι, σύσφιξη, μπορεί αυτή η μάσκα να γίνει απο σένα κάθε πρωί και κάθε μέρα σαν κρέμα αφύπνισης!

9) Είναι σαν να φοράς κολλαγόνο!
Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται στο σώμα και δίνει στο δέρμα μια σφριγηλή, νεανική όψη. Η βρώμη είναι ένα δημοφιλές συστατικό σε πολλά ακριβά προϊόντα ομορφιάς ακριβώς γι αυτόν τον σκοπό που αφορά στο κολλαγόνο, αλλά και για όλους τους παραπάνω.

10) Απορροφά το υπερβολικό λάδι και ενυδατώνει την ίδια στιγμή. Και μην νομίζεις ότι απορροφά το λάδι του σώματος σου ή του προσώπου σου και το αφήνει στεγνό. Όχι αντίθετα! ….το δέρμα λάμπει απο υγρασία. Την σωστή υγρασία που χρειάζεσαι αλλά συνήθως την ψάχνεις ανεπιτυχώς στις ακριβές συσκευασίες! Καλές αγνές ομορφιές με βρώμη!

www.pexels.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr