Αυτό είναι το μυστικό που ακολουθούν οι Κορεάτισσες για να “σβήνουν” τους μαύρους κύκλους στα μάτια

Αυτό είναι το μυστικό που ακολουθούν οι Κορεάτισσες για να “σβήνουν” τους μαύρους κύκλους στα μάτια

Για τις Κορεάτισσες η αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι μονόδρομος. Το ξέρουμε καλά πιά και αυτός είναι ο λόγος που οι μέθοδοι που ακολουθούν αλλά και τα προϊόντα ομορφιάς που λατρεύουν, βρίσκονται ξανά και ξανά στο μικροσκόπιό μας προκειμένου να είμαστε πλήρως ενημερωμένες για κάθε τους k-beauty μυστικό που ίσως αξίζει να εντάξουμε και εμείς στη ρουτίνα ομορφιά μας.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η Κορέα αποτελεί τη γενέτειρα των σημαντικότερων καινοτομιών στην περιποίηση της επιδερμίδας, ενώ αντίστοιχα εκεί γεννιούνται και τα πιο hot skincare trends που γίνονται αμέσως viral παγκοσμίως. Ποιο είναι, λοιπόν, το τελευταίο tip ομορφιάς που ακολουθούν τα k-beauty girls και κέντρισε το ενδιαφέρον μας; Πρόκειται για μια diy συνταγή, η οποία βασίζεται σε αγνά και δραστικά συστατικά για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μαύρων κύκλων.

 

Νίνα Μουσούρη

Συγκεκριμένα για τη diy συνταγή θα χρειαστούμε σκόνη καφέ, μέλι και νερό. Γιατί; Η σκόνη καφέ περιέχει ιδιαίτερα χρήσιμες ουσίες για το δέρμα καθώς η καφεΐνη έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αντιοξειδωτική δράση, συμβάλει στην κυκλοφορία του αίματος , καταπολεμά το πρήξιμο και έχει οφέλη κατά της γήρανσης.

Πιο αναλυτικά η εφαρμογή του καφέ απευθείας στο δέρμα βοηθά στη μείωση των κηλίδων, της ερυθρότητας και των λεπτών γραμμών, καταπολεμώντας παράλληλα και την εμφάνιση των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια.

Όσον αφορά τη δράση που έχει το μέλι; Καθώς αυτό το συστατικό είναι πλούσιο σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυσικά αντιβακτηριακά συστατικά, έχει θεαματικά οφέλη για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας.

Απλώνουμε την πάστα που δημιουργήσαμε κάτω από τα μάτια για 15 λεπτά και ξεπλένουμε με άφθονο νερό.

    unsplash.com     Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Θες να χάσεις βάρος τρώγοντας γλυκό; Αυτά τα μπισκότα είναι ό,τι ψάχνεις

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr