Κίνηση «ματ» για τα μπιφτέκια: Αυτό πρέπει να κάνετε μετά το ζύμωμα του κιμά για ακαταμάχητη γεύση

Κίνηση «ματ» για τα μπιφτέκια: Αυτό πρέπει να κάνετε μετά το ζύμωμα του κιμά για ακαταμάχητη γεύση

Η συνταγή του Σταύρου Βαρθαλίτη για αφράτα και λαχταριστά μπιφτέκια

Μπιφτέκια γεμιστά στο φούρνο με πατάτες από τον Σταύρο Βαρθαλίτη που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.

Ο γνωστός σεφ μας δείχνει τον τρόπο για να κάνουμε μία κλασσική συνταγή λίγο πιο διαφορετικά αλλά και το μυστικό για να βγουν τα μπιφτέκια σας πιο ζουμερά και γευστικά. 

Υλικά για τα μπιφτέκια

1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι ξερό
2 ντομάτες
80γρ. φρυγανιά τριμμένη
3 αυγά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
80γρ. κρέμα γάλακτος 35%
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1κ.γ ρίγανη ξερή
1κ.γ πάπρικα γλυκιά
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
100 γρ φέτα

Για τις πατάτες φούρνου

1 κιλό πατάτες baby
50γρ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
1κ.γ πάπρικα γλυκιά
30γρ. μέλι
Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
400γρ. νερό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί:

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr