Χτίσε το απόλυτο καλοκαιρινό σώμα μέσα σε τρεις μήνες

Χτίσε το απόλυτο καλοκαιρινό σώμα μέσα σε τρεις μήνες

Το καλοκαίρι πλησιάζει μην αναβάλλεις άλλο την γυμναστική σου. Απόκτησε το απόλυτο καλοκαιρινό σώμα μέσα σε τρεις μήνες.

Το καλοκαίρι πλησιάζει αστραπιαία, οπότε χρειάζεται να ξεκινήσεις άμεσα ένα πρόγραμμα για να ανακτήσεις τη φόρμα σου. Μην αναβάλλεις άλλο, ξεκίνα σήμερα με μια σειρά από ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις το απόλυτο καλοκαιρινό σώμα σε μόλις 3 μήνες.

ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΕΛΕΣΚΟΥΡΑ

1. SIDE-TO-SIDE PUSH-UPS

Όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με τα Push-ups και γνωρίζουμε την αποτελεσματικότητά τους. Ας τα κάνουμε, όμως λίγο πιο ενδιαφέροντα και προκλητικά με αυτήν την άσκηση. Ουσιαστικά, εκτελείς το κλασικό push-up, μετακινούμενος από τη μία πλευρά στην άλλη.

2. HIGH PLANK LEG LIFTS

Όπως σε κάθε εκδοχή της σανίδας, η κύρια ενίσχυση συνήθως επικεντρώνεται στον κορμό σου. Ωστόσο, με την προσθήκη της ανύψωσης του ποδιού σε high plank, ενεργοποιείς επίσης τους μηρούς και τους γλουτούς.

3. MOUNTAIN CLIMBERS

Με τα Mountain Climbers, αναμένεται να αισθανθείς γρήγορα το έντονο κάψιμο. Είναι ιδανικοί για ενίσχυση των κοιλιακών και καύση του λίπους.

4. SIDE LUNGES

 

Τα lunges είναι συνολικά εξαιρετική άσκηση, καθώς ενεργοποιούν πολλές μυϊκές ομάδες και επιταχύνουν την καύση θερμίδων. Τα side lunges επικεντρώνονται στους προσαγωγούς, τους τετρακέφαλους, τους γλουτούς, τις γάμπες και τον κορμό.

5. JUMP SQUATS

 

Συνδυασμός ενδυνάμωσης των ποδιών με cardio σε μία άσκηση. Τα jump squats προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα που θα αντιληφθείς αμέσως.

www.sport24.gr

unsplash.com

Πώς μπορούμε να χάσουμε λίπος και κιλά ακόμη και με 1 – 2 φορές άσκηση την εβδομάδα – Τι έδειξε νέα μελέτη

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr