Είμαι ειδικός στο fitness — κάντε αυτή την άσκηση 10 λεπτών καθημερινά για να χάσετε το επίμονο λίπος στην κοιλιά

Είμαι ειδικός στο fitness — κάντε αυτή την άσκηση 10 λεπτών καθημερινά για να χάσετε το επίμονο λίπος στην κοιλιά

 Μια λάτρης της μετεμμηνοπαυσιακής γυμναστικής ισχυρίζεται ότι κρατά το απόλυτο μυστικό.  Έχει το 10λεπτο κόλπο για να μειώσει το λίπος στην κοιλιά .

TikToker που περνάει την φάση της εμμηνόπαυσης  συχνά δημοσιεύει συμβουλές άσκησης και διατροφής για γυναίκες άνω των 40 ετών. Ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο της κατοίκου του Ηνωμένου Βασιλείου είναι η επίδειξη 10 λεπτών για το κάψιμο λίπους στην κοιλιά .

«Αυτή η προπόνηση για αρχάριους είναι εξαιρετική ακόμα κι αν δεν έχετε ασκηθεί εδώ και χρόνια!»

Η Σιόμπαν επιμένει.

Στο κλιπ διάρκειας 10 δευτερολέπτων, η Siobhan στέκεται σε ένα χαλάκι γιόγκα με τα πόδια της ανοιχτά. Τα δάχτυλά της συμπλέκονται καθώς σηκώνει το δεξί της γόνατο προς τον αριστερό της αγκώνα ενώ στρίβει τον κορμό της.

Συνιστά να κάνετε και τις δύο πλευρές για 30 δευτερόλεπτα και να επαναλάβετε τη διαδικασία τρεις φορές.

“Αυτό είναι καταπληκτικό. Συνεχίστε έτσι», ενθουσιάστηκε ένας από το TikToker.

«Το έκανα μια φορά και μου κόβεται η ανάσα lol», ομολόγησε ένας άλλος.

«Μπράβο που το έκανες», απάντησε η Σιόμπαν. «Θα γίνει πιο εύκολο».

 

@menopausewithsiobhan

Ladies off a certain age 😍 Flatten that belly with this fast routine you can do at home. All you need is 10 minutes every morning. This beginner workout is great even if you haven’t exercised in years! #weightloss #homeworkout #loseweight #getfit #bodytransformation #fitness #beginnerworkout #over50women #over50andfabulous

♬ Maniac (Flashdance Version) (Re-Recorded / Remastered) – Michael Sembello

Η εμμηνόπαυση είναι το τέλος του εμμηνορροϊκού κύκλου μιας γυναίκας — με τη μέση ηλικία έναρξης στις ΗΠΑ περίπου τα 51 έτη. Είστε επίσημα στην εμμηνόπαυση όταν η περίοδός σας λείπει για 12 συνεχόμενους μήνες.

Οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση συχνά υποφέρουν από εξάψεις, νυχτερινές εφιδρώσεις, κολπική ξηρότητα, κατάθλιψη, αύξηση βάρους και άλλες απογοητευτικές καταστάσεις.

Η “κοιλιά της εμμηνόπαυσης” όταν δηλαδή μια γυναίκα γεμίζει κιλά γύρω από την κοιλιά της, αντί για τους γοφούς και τους μηρούς της, έχει αποδοθεί σε ορμονικές αλλαγές, απώλεια μυϊκής μάζας, επιβράδυνση του μεταβολισμού και γενετική.

 nypost.com

unsplash.com

Ντολμαδάκια πολίτικα με συνταγή της Λωξάντρας

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr