ΣΥΝΤΑΓΉ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΞΙΝΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΉ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΞΙΝΕΣ

Γιατί το ρόφημα με λιναρόσπορο σε καθηλώνει με τις επιδράσεις του; Ο λιναρόσπορος είναι μια φυσική ένεση νεότητας. Σβήνει ρυτίδες καίει το ανθρώπινο λίπος σε παρηγορεί όταν οι ορμόνες σου χορεύουν άτακτο χορό. Γι αυτό το νερό από λιναρόσπορο έχει τόσο μεγάλη αξία. Επιπλέον διώχνει και την κυτταρίτιδα ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει πολλά γυναικεία ζητήματα.

Γιατί αδυνατίζει ο λιναρόσπορος; Γιατί είναι γεμάτος διαιτητικές ίνες.

Οι διαιτητικές ίνες χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: διαλυτές και αδιάλυτες. Ας δούμε τις διαφορές τους:

Διαλυτές Ίνες:
Οι διαλυτές φυτικές ίνες παράγουν μια ουσία που μοιάζει με γέλη όταν συναντά τους πεπτικούς χυμούς μιας ουσίας και το νερό.
Αυτή η γέλη επιβραδύνει την απορρόφηση της τροφής στο παχύ έντερο.
Σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Αδιάλυτες Ίνες:
Οι αδιάλυτες φυτικές ίνες βοηθούν στην προώθηση των καλών βακτηρίων του εντέρου.
Αυτό βελτιώνει την υγεία του πεπτικού συστήματος.
Επίσης, αυξάνουν τον μεταβολικό ρυθμό επιταχύνοντας το αδυνάτισμα.
Οι διαιτητικές ίνες είναι σημαντικές για την υγεία μας και πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στη διατροφή μας για να διατηρήσουμε ένα υγιές πεπτικό σύστημα και να υποστηρίξουμε τον μεταβολισμό μας. 

Το ρόφημα με λιναρόσπορο είναι πράγματι ένα υγιεινό και θρεπτικό ποτό που μπορεί να σας βοηθήσει στην αποτοξίνωση και το αδυνάτισμα. Ο λιναρόσπορος περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, ανόργανα άλατα, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και φυτικές ίνες. Ταυτόχρονα, υπάρχουν και οι προσταγλανδίνες που προέρχονται από τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής. Η φλεγμονή μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους καθώς μπορεί να αυξήσει το οξειδωτικό στρες.

Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και την συνταγή νεότητας και σφρίγους από λιναρόσπορο:

Αποτοξίνωση: Ο λιναρόσπορος απορροφά τοξικές ενώσεις από τα τρόφιμα και καθαρίζει τα έντερα. Αυτό βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
Ρύθμιση του μεταβολισμού: Ο λιναρόσπορος μπορεί να βοηθήσει στην ρύθμιση του μεταβολισμού, μειώνοντας το επίπεδο σακχάρου στο αίμα.
Καύση λίπους: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στον λιναρόσπορο ενεργοποιούν τη λειτουργία των αδένων ιδρώτα του σώματος, βοηθώντας στην καύση του περίσσιου λίπους.
Διατήρηση βάρους: Ο λιναρόσπορος μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το επιθυμητό σωματικό βάρος.
Υγεία του δέρματος: Η τακτική κατανάλωση του ροφήματος μπορεί να κάνει το δέρμα σας πιο υγιές και λαμπερό.

Για να προετοιμάσετε το ρόφημα με λιναρόσπορο, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Για να προετοιμάσετε αυτό το υγιεινό ποτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βράστε τον Λιναρόσπορο: Το βράδυ, πριν πάτε για ύπνο, προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο σε 4 φλιτζάνια βραστού νερού. Αφήστε το να ξεκουραστεί όλη τη νύχτα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα θερμός ή ένα δοχείο με καπάκι.
Σουρώστε το Υγρό: Το πρωί, σουρώστε το υγρό. Θα πρέπει να είναι ένα παχύ, γλοιώδες μείγμα. Να προετοιμάζετε πάντα αυτό το ποτό το βράδυ, έτσι ώστε να το έχετε φρέσκο το πρωί.
Δοσολογία: Πιείτε 150 ml του ποτού 3 έως 4 φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν από τα γεύματα σας. Επαναλάβετε τη διαδικασία για 10 ημέρες, στη συνέχεια, κάντε ένα διάλειμμα 10 ημερών. Συνεχίστε με τη διαδικασία μέχρι να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό θα ρυθμίσει το βάρος σας και θα σας βοηθήσει να χάσετε τα επιπλέον κιλά με έναν υγιή και ασφαλή τρόπο.
Προφυλάξεις: Αυτό το ποτό δεν συνιστάται για άτομα που πάσχουν από σοβαρή ηπατική νόσο. Εάν έχετε διαγνωστεί με σοβαρή ασθένεια. 

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

unsplash.com

Πώς θα Θεραπεύσεις τις Σακούλες κάτω από τα Μάτια Αμετάκλητα. Οι καλύτερες θεραπείες.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr