Δώστε ξανά ζωή στα ξεχειλωμένα λαστιχάκια των μαλλιών σας με ένα πολύ απλό hack

Δώστε ξανά ζωή στα ξεχειλωμένα λαστιχάκια των μαλλιών σας με ένα πολύ απλό hack

Μην τα πετάξετε, έχουν ακόμη πολύ δρόμο μπροστά τους
Δώστε ξανά ζωή στα ξεχειλωμένα λαστιχάκια των μαλλιών σας με ένα πολύ απλό hack

Tα απλά μαύρα λαστιχάκια είναι το πιο συνηθισμένο και αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών που όχι απλά χρησιμοποιούμε, αλλά έχουμε ανάγκη όλες οι γυναίκες καθώς μας βοηθούν να πιάσουμε τα μαλλιά μας με διάφορους τρόπους: κοτσίδα, κότσο, πλεξούδα ή μισά μισά.

Όλες μας έχουμε πάντα πάνω μας -είτε στα μαλλιά μας, είτε ετοιμοπόλεμο και περασμένο στον καρπό μας- ένα μαύρο λαστιχάκι ώστε με το που χρειαστεί, να μαζέψουμε τα μαλλιά μας για να μην μας ενοχλούν.

Παρόλα αυτά, ο χρόνος ζωής τους από την πολύ συχνή χρήση τους συνήθως είναι σύντομος, αφού ξεχειλώνουν και εκτός από το ότι αλλοιώνεται η εικόνα τους, αχρηστεύονται επειδή χάνουν την ελαστικότητά τους και δε μπορούν πλέον να συγκρατήσουν το βάρος των μαλλιών μας.

Στη φιλοσοφία της βιώσιμης μόδας μπορούν πλέον να μπουν και τα λαστιχάκια μαλλιών τα οποία, όπως είδαμε στο TikTok, μπορούν με έναν απλούστατο τρόπο να ξαναγίνουν σαν καινούργια και από εκεί που θα τα πετούσαμε, να επανέλθουν στην αρχική τους μορφή και να μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για αρκετό ακόμη καιρό, χωρίς να πρέπει να αγοράσουμε άλλα.

 

@alex_ivanidze

#pourtoi #foryourpage #imjustagirl

♬ just a girl – autumnaudios

Το ταχυδακτυλουργικό κόλπο που σώζει τη ζωή τους είναι απλούστατο: Απλά βράζουμε λίγο νερό και τα πετάμε μέσα. Σε λίγα δευτερόλεπτα, επανακτούν την αρχική τους μορφή και την ελαστικότητά τους!

unsplash.com

www.newsbeast.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr