Έλαιο Μαύρης Πεύκης (Black Pine Oil). Σύσφιξη στο έπακρο.

Έλαιο Μαύρης Πεύκης (Black Pine Oil). Σύσφιξη στο έπακρο.

 

Έλαιο Μαύρης Πεύκης (Black Pine Oil)

Το λάδι της Μαύρης Πεύκης εξάγεται από τις πευκοβελόνες και τα κουκουνάρια του δέντρου με την επιστημονική ονομασία Pinus Sylvestris, το γνωστό μας Πεύκο.
Πρόκειται για λάδι πλούσιο σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην καλλυντική βιομηχανία, καθώς προστατεύει και ενδυναμώνει τον συνδετικό ιστό του δέρματος, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα του.

Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και απολυμαντικές ιδιότητες, ενώ προσφέρει εξαιρετική συσφικτική δράση, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και αναστέλλει τη διαδικασία της κυτταρικής φθοράς, επιβραδύνοντας έτσι την διαδικασία της γήρανσης.

Το έλαιο της Μαύρης Πεύκης προσφέρει ισχυρή αντιρυτιδική και συσφικτική δράση, ενώ η καθημερινή χρήση του στην επιδερμίδα μειώνει αισθητά την εμφάνιση των ρυτίδων και τη χαλάρωση, αυξάνοντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της.

www.alternativenaturally.com

Έλαιο μαύρης πεύκης (σύσφιξη-ανόρθωση)απο τα μυστικά ομορφιάς 

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Διαβάστε ακόμα