Γιατί η βιταμίνη Ε είναι θαυματουργή!

Γιατί η βιταμίνη Ε είναι θαυματουργή!

Μια βιταμίνη Ε , παρακαλώ!

Δέρμα, υγεία, φρεσκάδα, αναζωογόνηση….

Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, και κρατά το μυαλό και την καρδιά σε φόρμα. Σε μορφή κάψουλας θα την προμηθευτείς και θα θαυμάσεις το αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό….

Διάβασε γιατί!

Μειώνει τα σημάδια ακμής
Η βιταμίνη Ε είναι γεμάτη αντιοξειδωτικά, που σημαίνει ότι μπορεί και αναπλάθει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Σπάστε την κάψουλα κατευθείαν στο χέρι σου και κάνε απαλό μασάζ στην προβληματική περιοχή. Μια φορά την ημέρα αρκεί.

Μειώνει τις ρυτίδες του προσώπου

Λειτουργεί σαν μαγικό στις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες, αλλά και σαν μέθοδος πρόληψης για τις μελλοντικές. Βοηθήστε την καταναλώνοντας τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Ε, όπως το ελαιόλαδο, το αβοκάντο, το σπανάκι, το λάδι καρύδας, ξηρούς καρπούς και δημητριακά ολικής αλέσεως.

Αντιμετωπίζει τα εγκαύματα του ήλιου

Μειώνει τον πόνο που προκαλείται από τα εγκαύματα και αναπλάθει τα κύτταρα. Την επόμενη φορά που θα καείς από τον ήλιο άπλωσε το περιεχόμενο της αμπούλας κατευθείαν στην καμένη περιοχή ή αν θέλεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λάδι καρύδας ως φυσικό υποκατάστατο.

Αντιμετωπίζει σκασμένα χείλη

Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη της βιταμίνης Ε είναι ότι αντιμετωπίζει το ξηρό και σκασμένο δέρμα. Οι ειδικοί ομορφιάς την συνιστούν ανελλιπώς κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Χρησιμοποιείς το λάδι της αμπούλας απευθείας στα χείλη σου. Θα δεις πολύ γρήγορα διαφορά.

Μειώνει τις λεπτές γραμμές

Η βιταμίνη Ε βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αναζωογονεί τα νέα κύτταρα του δέρματος, κάνοντας το δέρμα πιο ελαστικό και νεανικό. Ανακάτεψε με χυμό λεμονιού για λεπτές γραμμές μία φορά την ημέρα, και τρίψε με κυκλικές κινήσεις. Αν θέλεις μπορείς να εφαρμόσεις λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο αντ ‘αυτού.

Ενυδατώνει τα αφυδατωμένα νύχια

Βάλε τα νύχια σου σε ένα μικρό μπολ που περιέχει το ελαιόλαδο, και αφήνεις για 10 λεπτά, επανέλαβε αυτή τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα. Διαφορετικά τρίψε το περιεχόμενο της αμπούλας από τη βιταμίνη Ε στα δάχτυλά σου κάθε βράδυ πριν πας για ύπνο. Αυτό θα μαλακώσει και το τραχύ δέρμα γύρω από τα νύχια.

Η βιταμίνη Ε αντιμετωπίζει τον αποχρωματισμό του δέρματος

Φωτίζει το χλωμό δέρμα και τα σκοτεινά του σημεία. Μπορείς μαζί της να κάνετε μια μάσκα προσώπου χρησιμοποιώντας λάδι καρύδας και ελαιόλαδο. Δοκίμασε το καθημερινά για ένα τρίμηνο.

be2inus.gr

Αμυγδαλέλαιο 100 ML απο τα μυστικά ομορφιάς

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr