Πως θα φτιάξεις την πιο φανταστική αντιρυτιδική κρέμα νυχτός ενάντια στις ρυτίδες και την χαλάρωση.

Πως θα φτιάξεις την πιο φανταστική αντιρυτιδική κρέμα νυχτός ενάντια στις ρυτίδες και την χαλάρωση.

Αυτή είναι η πιο φανταστική κρέμα νυκτός. Θα βοηθήσει στην επιβράδυνση νέων ρυτίδων ενώ ταυτόχρονα θα μειώσει τις ρυτίδες που ήδη υπάρχουν καθώς επίσης και τις αλλοιώσεις ή τα σκασίματα του δέρματος εάν υφίστανται. Καθαρίζει το δέρμα από τις τοξίνες του και συμβάλλει στην αύξησης της κυκλοφορίας. Το αιθέριο έλαιο του λεμονιού έχει ευνοϊκά αποτελέσματα καθώς δρα έξτρα λευκαντικά αποχρωματίζοντας τις κηλίδες. Δίνει σούπερ λεύκανση στο δέρμα 5 φορές περισσότερο  από τον χυμό ενός λεμονιού καθώς διαθέτει συμπυκνωμένη την δύναμη του φρούτου. Η καλέντουλα ηρεμεί το δέρμα και του δίνει μια βρεφική και αγνή ομορφιά προσφέροντας ένα δέρμα ήσυχο χωρίς ανομοιογένειες και εξάρσεις. Αντιμετωπίζει τις καιρικές μεταβολές και επιδράσεις προλαμβάνοντας δερματικά προβλήματα.

Επίσης δίνει εξαιρετικά αντιγηραντικά αποτελέσματα και στον λαιμό. 

Συστατικά:

Μια χούφτα αποξηραμένα λουλούδια Καλέντουλα
20ml λάδι Καλέντουλας
20g κερί από μέλισσες
40ml αμυγδαλέλαιο
2 κουταλάκια του γλυκού (10ml) χυμός λεμονιού
1/2 κουταλάκι (3ml) αιθέριο έλαιο λιβάνι
1/4 κουταλάκι (1 ml) αιθέριο έλαιο λεμονιού
1 μετρητική κανάτα
1 κόσκινο
Μία κατσαρόλα
1 ξύλινο κουτάλι
Γυάλινα βάζα με καπάκια

Πώς να φτιάξετε τη δική σας κρέμα νυχτός κατά των ρυτίδων
1. Με τα αποξηραμένα λουλούδια καλέντουλα και 300ml βραστό νερό, φτιάξτε ένα φυτικό αφέψημα. Ένα φυτικό αφέψημα γίνεται με την τοποθέτηση των λουλουδιών σε μια κανάτα και ρίχνοντας πάνω τους το ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το να κρυώσει. Το μείγμα θα πρέπει στη συνέχεια να στραγγιστεί και να διατηρηθεί στο ψυγείο.
2. Σε ανοξείδωτη κατσαρόλα, λιώστε το κερί των μελισσών. Προσθέστε την καλέντουλα και το αμυγδαλέλαιο. Ανακατέψτε σταθερά με μια ξύλινη κουτάλα ή χτυπήστε ελαφρά και στη συνέχεια προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας (30ml) του φυτικού αφεψήματος που κάνατε στο πρώτο βήμα και το χυμό λεμονιού σιγά σιγά.
3. Βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να κρυώσει περίπου στη θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος. Προσθέστε το λιβάνι και τα αιθέρια έλαια του λεμονιού και στη συνέχεια ανακατέψτε και πάλι. Η κρέμα είναι έτοιμη. Βάζουμε την κρέμα στα βάζα και ανακινούμε μέχρι η κρέμα να κρυώσει καλά. Για να διατηρήσετε τα αιθέρια έλαια μέσα στην αντιρυτιδική κρέμα τα βάζα πρέπει να διατηρούνται σε σκοτεινό μέρος.
4. Πριν πάτε στο κρεβάτι, καθαρίστε το πρόσωπό σας και απλώστε απαλά την κρέμα Σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Έπειτα κάντε ένα ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο.

Λάδι καλέντουλας απο τα μυστικά ομορφιάς

Βότανο καλέντουλας.

Aιθέριο έλαιο λιβάνι απο τα μυσικά ομορφιάς

Αιθέριο Έλαια Λεμόνι (Lemon) Το αποτοξινωτικό!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr