Δεν θα το πιστεύεις αλλά δοκίμασε λίγο μαύρο πιπέρι στην μάσκα προσώπου σου και δες την διαφορά!

Δεν θα το πιστεύεις αλλά δοκίμασε λίγο μαύρο πιπέρι στην μάσκα προσώπου σου και δες την διαφορά!

Ένα καλλυντικό στοιχείο που χρησιμοποιείται κατά κόρον σε καλλυντικά και ούτε το φαντάζεστε πόσο τέλεια μπορεί να κάνει την επιδερμίδα  και πόσο σημαντικό είναι στην λιποδιάλυση, είναι το  μαύρο πιπέρι. Ναι αυτό το πιπέρι λέω, το κοινό που βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι και στο ράφι κάθε κουζίνας.  Έχει σούπερ καλλυντική δύναμη και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Το κλειδί της δραστικότητας του, είναι η αποτοξίνωση.

Το μαύρο πιπέρι φυλάσσει μέσα του έντονη καλλυντική δράση καθώς αποτοξινώνει δραστικά την επιδερμίδα και αφήνει στο πέρασμα του μια λεία και λαμπερή αίσθηση. Είναι σημαντικό για την εξάλειψη των πανάδων αλλά και για την σύσφιξη προσώπου. Αρκεί να δοκιμάσετε μια μάσκα από βρώμη ανακατεμένη με νερό, αλάτι και πιπέρι κάθε πρωί, προτού ξεκινήσετε την ημέρα σας για μια εβδομάδα και θα καταλάβετε την σημαντική διαφορά και την φρεσκάδα που θα αποκτήσει η επιδερμίδα σας.

Το δέρμα σας αν διανύει περίοδο κόπωσης, θα συνέλθει και θα αισθάνεστε και εσείς υπέροχα.Είναι μια μάσκα που κάνω εγώ όταν διανύω περίοδο κούρασης και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Συγκεκριμένα προέκυψε από το περίσσευμα μιας σπιτικής ζύμης που έφτιαχνα κάθε πρωί για την δημιουργία του πρώτου γεύματος της ημέρας μου.

Για το σώμα:

Ένα πίλινγκ σώματος στα σημεία της κυτταρίτιδας με ελαιόλαδο η λάδι φυκιών αλάτι και πιπέρι θα προκαλέσει την σύσφιξη σώματος αλλά και την λυποδιάλυση που επιθυμείτε. Επιμείνετε σε πόδια κοιλιά και μπράτσα. Αντιμετωπίζει επίσης και την κατακράτηση υγρών σταματώντας το πρόβλημα. Μην το εφαρμόζετε όμως σε σημεία με σπασμένα αγγεία καθώς είναι θερμαντικό.Για τις πανάδες, είναι καλύτερο να φτιάξετε μια κεραλοιφή με το αιθέριο έλαιο του. Κι επειδή δεν είναι φωτοτοξικό αξίζει να σημειωθεί, ότι μπορείτε να το απλώνετε στις πάσχουσες περιοχές χειμώνα και καλοκαίρι. Το αιθέριο έλαιο του πιπεριού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο γιατί γίνεται ερεθιστικό. Είναι καλό να χορηγείται σε αραίωση 20%

Το μυστικό: Η μυρωδιά του πιπεριού καταπολεμά την βουλιμία. Προκαλεί κορεσμό στους οσφρητικούς νευρουποδοχείς δημιουργώντας στο άτομο ένα αίσθημα πληρότητας.

Ενημερωθείτε από τον δερματολόγο σας.

Ζωή Κυροπούλου

Πηγή: egoismos.gr

Αιθέριο έλαιο πιπεριού απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr