Νίκησε Την Τριχόπτωση Με Τις 5 Καλύτερες Μοναστηριακές Συνταγές

Νίκησε Την Τριχόπτωση Με Τις 5 Καλύτερες Μοναστηριακές Συνταγές

Μοναστηριακές συνταγές για την τριχόπτωση

1) Πολτοποιούμε στο μπλέντερ φύλλα λάχανου ανακατεμένα με λίγο αλάτι και λίγο λάδι. Στραγγίζουμε το μείγμα σε λεπτό ύφασμα (τουλπάνι) και με το υγρό αλείφουμε το τριχωτό της κεφαλής.

2) Δημιουργούμε μείγμα από σπόρους τσουκνίδας, φύλλα τσουκνίδας και άνθη λεβάντας (με ίση ποσότητα γραμμαρίων από το κάθε στοιχείο.) Σε ένα λίτρο καυτό νερό προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα, σκεπάζουμε το δοχείο και το αφήνουμε για 20 λεπτά. Μετά το λούσιμο, βρέχουμε τα μαλλιά με το έγχυμα που παρασκευάσαμε το αφήνουμε μιάμιση ώρα να δράσει και ξεπλένουμε. Επαναλαμβάνουμε 3 φορές την εβδομάδα.

 

3) Βάζουμε κρεμμύδια ψιλοκομμένα σε ένα γυάλινο βάζο και τα σκεπάζουμε με ελαιόλαδο καλής ποιότητας. Σφραγίζουμε το βάζο καλά και το αφήνουμε 40 ημέρες στον ήλιο. Αλείφουμε με το παρασκεύασμα το κεφάλι μας για να ενισχυθεί η ανάπτυξη της τριχοφυΐας.

4) Βράζουμε νερό με φύλλα καρυδιάς και μετά το λούσιμο, κάνουμε μασάζ με το υγρό αυτό. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ. Το μίγμα αυτό κοκκινίζει τα μαλλιά.

5) Αναμιγνύουμε μια κουταλιά της σούπας καστορέλαιο με 2-3 σταγόνες από αιθέρια έλαια δεντρολίβανο, λεβάντας και φασκόμηλου. Με το μίγμα αυτό κάνουμε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών 3-4 φορές την εβδομάδα.

Συνταγές Μοναχού Πολύκαρπου
Προσοχή οι εναλλακτικές θεραπείες δεν αποτελούν ιατρική σύσταση. Ενημερώστε και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Καστορέλαιο απο τα μυστικά ομορφιάς

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Αιθέριο έλαιο φασκόμηλου απο τα μυστικά ομορφιάς.

Αιθέριο έλαιο λεβάντας από τα μυστικά ομορφιάς

 

Φύλλα καρυδιάς.Καθαριστικά του αίματος. Για τριχόπτωση. Αντιδιαβητικά.

 

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr