Διάσημο smoothie  για τέλεια επιδερμίδα

Διάσημο smoothie για τέλεια επιδερμίδα

Reese Witherspoon: Αυτό το smoothie είναι το μυστικό της για τέλεια επιδερμίδα

Γωγώ Θωμά

Τα τελευταία 9 χρόνια, η Reese Witherspoon έχει αντικαταστήσει το πρωινό της γεύμα με αυτό το πράσινο smoothie. Τώρα, μας δίνει τη συνταγή για το ρόφημά της, αποκαλύπτοντας ότι είναι το μυστικό της για τέλεια επιδερμίδα και υγιή μαλλιά και νύχια.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν είναι λίγες οι διάσημες που μοιράζονται τα διατροφικά τους tips και τα μυστικά ομορφιά τους με virtual τρόπο. Ανάμεσα σε αυτές η Reese Witherspoon μοιράστηκε απλόχερα τη συνταγή για το αγαπημένο της πρωινό smoothie. Αποτελείται αποκλειστικά από λαχανικά και φρούτα και όπως λέει η ίδια είναι σούπερ υγιεινό και θρεπτικό.

Η ηθοποιός μας έδειξε ακριβώς πώς φτιάχνει το πρωινό της ρόφημα. Μάλιστα, όπως τονίζει τη βοηθά να νιώθει χορτάτη μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Και είναι πανεύκολο. Η Reese Witherspoon αποκάλυψε ότι η συνταγή που μοιράστηκε στο βίντεο διάρκειας περίπου 3 λεπτών, είναι το μυστικό ομορφιάς της Kerry Washington.

Συγκεκριμένα όπως περιγράφει η ηθοποιός, αυτό το smoothie ήταν η απάντηση της Washington στην ερώτηση που της έκανε σχετικά με την πάντα λαμπερή της επιδερμίδα, πριν από σχεδόν 10 χρόνια. Όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός, αυτό το smoothie εκτός από υγιή επιδερμίδα, συμβάλλει και στην καλή υγεία των μαλλιών και των νυχιών.

Η συνταγή της Reese Witherspoon για το γευστικό της smoothie

Η συνταγή για το smoothie της περιλαμβάνει 2 ολόκληρα μαρούλια, σπανάκι, σέλερι, 1 μήλο, 1 αχλάδι, 1 μπανάνα, 1 ολόκληρο λεμόνι αφού έχει καθαρίσει τη φλούδα και μισή κούπα νερό καρύδας. Τα ρίχνει όλα μαζί στο μπλέντερ και ανακατεύει. Με αυτά τα υλικά φτιάχνει 2 μερίδες. Τη μία για την ίδια μέρα και την άλλη (στο ψυγείο) για το επόμενο πρωί.

Στο βίντεο η Reese μας προτείνει να προσθέσουμε σκόνη πρωτεΐνης, βούτυρο αμυγδάλου ή λιναρόσπορο.

www.ladylike.gr

Εντατικό έλαιο σύσφιξης σώματος με μίξη βοτάνων. Κισσός.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr