ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ.

Εδώ θα βρεις μια καταπληκτική και απλή συνταγή λοσιόν για να καθαρίσεις και να ξενοιάσεις από τις πανάδες σου!

Είναι πολλοί οι λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να εμφανίσει πανάδες στη επιδερμίδα της. Μπορεί να φταίει η ηλικία, η ευαισθησία της επιδερμίδας, η άθληση στην ύπαιθρο ή η ατέρμονη ηλιοθεραπεία στις πιο επικίνδυνες ώρες της ημέρας, ή όλες τις ώρες της ημέρας.

Είναι μια λοσιόν πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αιθέρια έλαια, με υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και μαγγάνιο. Περιέχει φυσική βιταμίνη Α που δεν είναι φωτοτοξική όμως επειδή το λεμόνι είναι φωτοτοξικό πρέπει να την απλώνετε σε καθαρό πρόσωπο μόνο το βράδυ. Περιέχει αντιμυκητιασικές, αντιπαρασιτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες και προσφέρει ένα λαμπερό ακαταμάχητο δέρμα. Προσφέρει επίσης πλήρη και ισορροπημένη ενυδάτωση. Αποκαθιστά το δέρμα μετά από μεγάλη και διαβρωτική έκθεση στον ήλιο, επιδιορθώνοντας ζημιές και φθορές που προκλήθηκαν μετά από την έλλειψη της βιταμίνης Ε. Προλαμβάνει τον σχηματισμό των ελεύθερων ριζών

Η ΛΟΣΙΟΝ ΣΑΣ.

ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΑΣ.

Υλικά:

-Μισό ποτήρι έγχυμα τίλιου( φλαμούρι )
-Μέλι μια κουταλιά της σούπας.
-Χυμό από ένα Λεμόνι
-Μαϊντανό μια κουταλιά της σούπας
-30ml λάδι καρύδας (1και 1/2 κουταλιά της σούπας)

Παρασκευή:

Αναμειγνύουμε τα υλικά της συνταγής σε ένα μπλέντερ και στη συνέχεια τα σουρώνουμε. Προτιμότερο είναι να τοποθετήσετε την λοσιόν σας σε ένα σκούρο γυάλινο μπουκαλάκι καθώς βοηθάει στην συντήρηση των υλικών διατηρώντας τα ολόφρεσκα. Διάρκεια ζωής της λοσιόν μια έβδομάδα. Φυλάσσεται στο ψυγείο για να μείνει απόλυτα φρέσκο.

Ζωή Κυροπούλου

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr