Το καλύτερο 100% άμεσο φυσικό λίφτινγκ προσώπου, για θεαματική αλλαγή χωρίς ανάγκη του πλαστικού!

Το καλύτερο 100% άμεσο φυσικό λίφτινγκ προσώπου, για θεαματική αλλαγή χωρίς ανάγκη του πλαστικού!

Το μασάζ προσώπου κάνει θαύματα. Οι συνεδρίες για μασάζ προσώπου κοστίζουν μια περιουσία (στο κέντρο του Λονδίνου οι γυναίκες είναι φανατικές) ενώ τα αποτελέσματα τους είναι αποδεδειγμένα. Συγχρόνως το φυσικό μασαζ παρατείνει την νεότητα αφού αναπληρώνει το χαμένο κολλαγόνο (σύμφωνα με κορυφαίους δερματολόγους).

Προσωπικά όταν βλέπω πρακτικές μασάζ προσώπου θυμάμαι πάντα την 73χρονη σήμερα θεία μου μόνιμη κάτοικο Γερμανίας που την βλέπουμε στις επισκέψεις της στην Ελλάδα κάθε τρία χρόνια. Ε λοιπόν όποτε την βλέπω έχει την φρεσκάδα 16χρονου κοριτσιού! Με κόρη αισθητικό, έμαθε να κάνει μασάζ (εδώ και 20 χρόνια) και να το εξασκεί ως ρουτίνα καθημερινά. Δεν σταματάω να εντυπωσιάζομαι όποτε την βλέπω. Το δέρμα της είναι πεντακάθαρο χωρίς πτυχώσεις με φρέσκα ανορθωμένα μαγουλάκια και μάλιστα ροδαλά! Καμία ρυτίδα! Το τονίζω καμία!

Ένα τέτοιο μασάζ προσώπου είναι και αυτό που θα δείτε παρακάτω. Μαγικό και άμεσο! Έχω δει κι εγώ προσωπικά τρομερή αλλαγή στο πρόσωπο μου και δεν θα το εγκαταλείψω ποτέ. Είμαι τόσο ικανοποιημένη και πλήρης με το αποτέλεσμα ώστε σας το προτείνω. Ελπίζω να το αγαπήσετε όπως κι εγώ.

Για καλύτερα αποτελέσματα εξασκήστε το δύο φορές την μέρα. Πρωί και βράδυ. Απαιτεί ελάχιστα λεπτά (6 λεπτά) από την μέρα σας, αρκεί να το εντάξετε στη ρουτίνα σας σαν μια ώρα προσωπική, δική σας. Αποτέλεσμα απο την πρώτη μέρα αλλά καθώς περνούν οι ημέρες τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο θεαματικά.

Ζωή Κυροπούλου.

Προσοχή: Εάν έχετε οποιαδήποτε πάθηση, ευαισθησία ή ιδιαιτερότητα στο δέρμα σας, ενημερώστε πρώτα τον ειδικό που σας παρακολουθεί. Μια καλή πρακτική δεν συνιστάται πάντα για όλες τις περιπτώσεις. Να είστε προσεκτική.

 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

000000000φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr