Λάδι ματιών και προσώπου για ώριμες επιδερμίδες με ρετινόλη-.Βιταμίνη Α. Πως θα το φτιάξεις μόνη σου!

Λάδι ματιών και προσώπου για ώριμες επιδερμίδες με ρετινόλη-.Βιταμίνη Α. Πως θα το φτιάξεις μόνη σου!

Οι ρυτίδες φεύγουν με αυτό το άψογο σπιτικό καλλυντικό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα ακριβά καλλυντικά του εμπορίου μάλλον το αντίθετο. Αν έχεις ώριμη κουρασμένη επιδερμίδα που της λείπει η ενυδάτωση και την φλερτάρει η φθορά, ιδού τα 2 πιο επιτυχημένα υλικά ομορφιάς προσώπου που θα υπηρετήσουν τον σκοπό σου! Θα χρειαστείς:

-2 κουταλιές της σούπας λάδι αβοκάντο
-2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
-1/8 – 1/4 της κούπας χυμό αλόης
 -2 σταγόνες βιταμίνης Α ή 1 κάψουλα.

Η συνταγή περιέχει  βιταμίνη Ε κάλιο , λεκιθίνη και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά που μπορούν να θρέψουν και να ενυδατώσουν το δέρμα. Η επιδερμίδα , απορροφά εύκολα αυτά τα θρεπτικά συστατικά, τα οποία βοηθούν επίσης στο σχηματισμό νέου δέρματος! Λειαίνει εξαιρετικά το δέρμα, καταπολεμά την ερυθρότητα, την τραχύτητα και τις ανομοιομορφίες. Λευκαίνει τις κηλίδες, ενώ επιταχύνει την ανάπλαση σβήνοντας το γήρας απο το πρόσωπο και την έκφραση. Επιδερμίδα ξεκούραστη!

Εκτέλεση
Απλά βάλε σε ένα σκούρο μπουκαλάκι που κλείνει καλά  όλα σου τα υλικά, ανακάτεψε τα καλά.ανακινώντας και εφάρμοσε σε καθαρό πρόσωπο κάθε νύχτα.  Μόλις λίγες σταγόνες πριν τον ύπνο αρκούν για να δεις το πρόσωπο σου να αλλάζει και να γίνεται όπως το επιθυμείς. Την επόμενη ημέρα φοράμε οπωσδήποτε αντηλιακό.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr