Συνταγή για την κυτταρίτιδα με ελαιόλαδο και λεμόνι!

Συνταγή για την κυτταρίτιδα με ελαιόλαδο και λεμόνι!

DIY συνταγή ομορφιάς

#2: Scrub σώματος με ελαιόλαδο

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα και να φωτίσετε την επιδερμίδα σας, εξομαλύνοντας τις ραγάδες και τονώνοντας τους ιστούς, κάντε ένα αποτοξινωτικό scrub σώματος αναμειγνύοντας ίσες ποσότητες ελαιόλαδου και θαλασσινού αλατιού.

Ως μπόνους, αφήνει το δέρμα ελαστικό, ενυδατωμένο και σφιχτό. Ανάμεσα στα καλά του είναι ότι το αλάτι είναι επίσης λιποδιαλυτικό!

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα scrub με ελαιόλαδο και με λεμόνι. Η συνταγή αυτή με το λάδι λεμονιού  φωτίζει την επιδερμίδα με τη συνεχή χρήση.

Πως θα την φτιάξετε.

«Θα χρειαστείτε λιαστές φλούδες λεμονιού μέσα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Θα τις αφήσετε να ξεραθούν στον ήλιο μέχρι να στεγνώσουν τελείως. Μετά θα ρίξετε τις λιαστές φλούδες λεμονιού μέσα στο ελαιόλαδο. Θα αποθηκεύσετε αυτό το “αφέψημα” μέσα σε αεροστεγές γυάλινο μπουκάλι. Αφήστε τις φλούδες λεμονιού (βεβαιωθείτε ότι έχουν στεγνώσει τελείως, διαφορετικά το λάδι θα ταγγίσει) να καθίσουν για δύο εβδομάδες και μετά κοσκινίστε. Πετάξτε τις φλούδες και αποθηκεύστε ξανά το λάδι σε γυάλινο δοχείο.

Οι αντικυτταριτιδικές του ιδιότητες είναι θεαματικές και επιπλέον βοηθούν και στην στην πρόληψη των ραγάδων.

Μπορείτε το συγκεκριμένο δικό σας λάδι να το ανακατεύετε και με αλάτι και να κάνετε με αυτή την μίξη μασαζ μέσα στο ντους. Θ κάνετε το μασαζ με φορά απο κάτω προς τα πάνω και προς το μέρος της καρδιάς, για τέλεια αποτοξίνση δέρματος και οργανισμού.

Αυτή η διαδικασία είναι ιδανική για ακαταμάχητη σύσφιξη!

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr