Τι κάνουν τα προβιοτικά; Ιδού πώς βοηθούν το σώμα μας

Τι κάνουν τα προβιοτικά; Ιδού πώς βοηθούν το σώμα μας

Τα πολλαπλά οφέλη που φέρνουν τα προβιοτικά στο σώμα σου.

Shape
Aπό τον Κωνσταντίνο Χαρδαβέλλα, διαιτολόγο-διατροφολόγο, σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, nutrition coach (www.lovemykilos.com).

Τι κάνουν τα προβιοτικά;

Πεπτικό σύστημα
Μία από τις λειτουργίες τους είναι ότι συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία όλου του γαστρεντερικού συστήματος, κάτι που με τη σειρά του θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις πιο εύκολα μια δίαιτα χωρίς συμπτώματα δυσπεψίας, δυσκοιλιότητας ή φουσκώματος.

Απορρόφηση συστατικών
Τα προβιοτικά θα βοηθήσουν το σώμα σου να απορροφήσει όλα τα συστατικά που καταναλώνεις μέσα από την τροφή σου. Σε μια δίαιτα, που λόγω της μείωσης ποσότητας τροφής έχουμε περιορισμένες δυνατότητες να προσθέσουμε επιπλέον θρεπτικά στοιχεία, η σωστή απορρόφησή τους μπορεί να είναι η γραμμή ανάμεσα στην έλλειψη και την επαρκή πρόσληψή τους.

Ανοσοποιητικό σύστημα
Το χαρακτηριστικό που έδωσε το έναυσμα να γίνουν περισσότερες μελέτες για τα προβιοτικά είναι η επίδρασή τους στο ανοσοποιητικό. Μπορεί να μην έχει να κάνει άμεσα με το βάρος, αλλά ποτέ δε βλάπτει μέσα από τη δίαιτα να αποκτήσεις και καλύτερες άμυνες απέναντι σε ιώσεις και κρυώματα. Στις περισσότερες δίαιτες το γιαούρτι έχει το ρόλο του ελαφριού γεύματος και σχεδόν πάντα δίνεται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με ένα άλλο υλικό, π.χ. μέλι ή φρούτο.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr