Φυσικό Λίφτινγκ Για Τα Χαλαρωμένα Και Πεσμένα Μάγουλα.

Φυσικό Λίφτινγκ Για Τα Χαλαρωμένα Και Πεσμένα Μάγουλα.

Η στρεσογόνα ζωή, η ανησυχία, τα διατροφικά τοξικά ξεσπάσματα, η παραίτηση, ο ήλιος, ο κακός ύπνος μόνο απο την μια πλευρά του προσώπου και φυσικά η ηλικία, όλα αυτά λοιπόν είναι ικανά να χαλαρώσουν τα μάγουλα μας. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες στις ημέρες μας έχουν υιοθετήσει την μέθοδο του μασάζ για τα προβλήματα της ομορφιάς τους και το μασαζ προσώπου σμιλεύει τα μάγουλα.

 

Τι είναι αυτό που κάνει ένα μασαζ προσώπου ανεκτίμητο δώρο για την γυναίκα και γιατί μπορεί όταν είναι εξειδικευμένο να συσφίξει τα χαλαρά μάγουλα;

Ενισχύει την κυκλοφορία.

Η διαχείριση του προσώπου με το μασάζ είναι μια ωφέλιμη άσκηση για το πρόσωπο Το μασάζ είναι η κάρδιο άσκηση για το πρόσωπο θα μπορούσε να πει κανείς. Επιπλέον το κολλαγόνο παράγεται φυσικά και συντηρείται. Όλα αυτά οφείλονται στην όμορφη ροη του αίματος που προκαλεί. Η ενίσχυση της ροής του αίματος παιζει καθοριστικό ρόλο στην αντιγήρανση καθώς σβήνει το πρήξιμο, καθαρίζει φανταστικά το δέρμα και πετάει μακριά τις τοξίνες. Με αποτέλεσμα πέρα από την σύσφιξη η παράλληλη απόκτηση ενός διαρκώς λαμπερού προσώπου το οποίο αιφνιδιάζει με την φυσικότητα του.

Προκαλεί τη λεμφική παροχέτευση.

Το λεμφικό δίκτυο παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία του ανοσοποιητικού και στην αποτοξίνωση. Ο χειρισμός της λεμφικής παροχέτευσης του προσώπου μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος. Η μόλυνση, το άγχος και ορισμένα αμφιλεγόμενα συστατικά σε επιλεγμένα είδη προσωπικής φροντίδας (όπως οι φθαλικές ενώσεις κ.λπ.) μπορούν να οδηγήσουν στη συσσώρευση επιβλαβών ουσιών μέσα και κάτω απο το δέρμα , συμβάλλοντας σε εξάρσεις, πρήξιμο και λεπτές γραμμές. Ο χειρισμός του προσώπου στο μασάζ, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και προωθεί τη λεμφική παροχέτευση ώστε να διευκολυνθεί η αποτοξίνωση.

Η παρακάτω τεχνική που απεικονίζεται στο βίντεο εξασκείται το πολύ μία ή 2 φορές τν εβδομάδα. Δεν αποτελεί καθημερινή υποχρέωση για να φέρει αποτελέσματα. Καθώς είναι πολύ δραστικό και αποτελεσματικό ένα ακόμη πλεονέκτημα του είναι φυσικά ο χρόνος που χρειάζεται να δαπανήσουμε καθώς δεν απαιτείται να κάνουμε το ίδιο μασάζ κάθε μέρα. Για την καθημερινή σας ρουτίνα μπορείτε να εξασκείτε και άλλες μεθόδους ή το αγαπημένο σας προσωπικό μασάζ εάν επιθυμείτε. Η συγκεκριμένη τεχνική εφαρμόζεται με την φιλοσοφία του δραστικού λίφτινγκ και διορθώνει την χαλαρότητα.

Δείτε το βίντεο.

Αυτό το μασαζ πρέπει να γίνει σε στεγνό δέρμα. Εαν παρόλα αυτά έχετε ξηρό δέρμα ή ευαίσθητο, μπορείτε να το ενισχύσετε με ελάχιστη ενυδάτωση

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr