Θα έδινες μέχρι και πενήντα ευρώ για αυτό το φυσικό καλλυντικό που θα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι

Θα έδινες μέχρι και πενήντα ευρώ για αυτό το φυσικό καλλυντικό που θα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι

Με το χέρι στην καρδιά θα έδινες ακόμη και πενήντα ευρώ γι αυτήν την λοσιόν που ακολουθεί. Και θα τα έδινες κάθε μήνα γιατί δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ!

Γιατί η φύση παρέχει πάρα πολύ συχνά τις πιο αποτελεσματικές και πιο απρόσμενες λύσεις απλώς το ξεχνάμε. Δύο φυσικά θαύματα, το χαμομήλι και η λουΐζα θα σου δώσουν το δέρμα που ποθείς.

Όταν χρησιμοποιούνται σε μια λοσιόν, αυτά τα βότανα μας δίνουν όψη γυάλινου δέρματος, που χαρακτηρίζεται από τη λαμπερή διαύγεια και τη λεία υφή του.

Το ακόμη πιο ευχάριστο είναι ότι τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως!!! Μέσα μια ώρα το πολύ θα δείτε μεγαλειώδη διαφορά. Εάν έχετε μαζέψει πολλές τοξίνες στο δέρμα σας, μπορεί να αργήσετε λίγο αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Η διαφορά θα είναι θεαματική για αυτό να επιμείνετε. Και όσο χρησιμοποιείτε καθημερινά αυτή την λοσιόν θα σταματήσετε και τις θεραπείες ή θα τις μειώσετε κατά πάρα πάρα πολύ!

Το χαμομήλι, με τις απαλές αλλά ισχυρές ιδιότητές του, είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις του. Ηρεμεί το ερεθισμένο δέρμα, μειώνει την ερυθρότητα και ελαχιστοποιεί το πρήξιμο. Επιπλέον, το χαμομήλι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην καταπολέμηση της βλάβης από τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση. Οι φυσικές καθαριστικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα, καθώς αποφράσσει τους πόρους και κρατά μακριά την ακμή.

Η λουΐζα, από την άλλη πλευρά, είναι περισσότερο γνωστή για το αδυνάτισμα και τον εύκολο ύπνο που φέρνει, παρά για την ομορφιά του δέρματος με εξωτερική εφαρμογή και χρήση.

Κι όμως η λουΐζα είναι η κινητήριος δύναμη γι αυτή την συνταγή φυσικής λοσιόν γυάλινου δέρματος και κολλαγόνου. Πρόκειται για μια ισχυρή ώθηση στα κύτταρα του δέρματος. Με την υψηλή περιεκτικότητά της σε βιταμίνη C, αυτό το λουλούδι διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, προάγοντας την ελαστικότητα και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Οι φυσικές στυπτικές του ιδιότητες βοηθούν στη σύσφιξη των πόρων, αφήνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και φίνο σαν πορσελάνη.

Όταν συνδυάζονται σε μια λοσιόν για το δέρμα, το χαμομήλι και η λουΐζα, γίνονται πανάκριβο καλλυντικό αξίας.

Μόνο που δεν βρίσκεται σε συσκευασία με χρυσό καπάκι.

Απλώς είναι η φύση που παίρνει τα πρωτεία εδώ!  Αυτά τα λουλούδια ομορφιάς έχουν μόνο τρυφερά ανθάκια και ήλιο στους σπόρους.

Λειτουργούν σαν ένα σώμα μέσα στην ίδια λοσιόν αρμονικά ώστε να αποτοξινώσουν, να καταπραΰνουν και να αναζωογονήσουν το δέρμα. Η τακτική εφαρμογή μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα πολύ πιο καθαρή, πιο φωτεινή, πιο υγιή λεία και ομοιόμορφη επιδερμίδα. Δίνουν απολύτως φυσικά αυτή την πολυπόθητη λάμψη “γυάλινου δέρματος”.

Συνταγή:

Βράζουμε στο ίδιο μπρίκι από μια κουταλιά της σούπας στο κάθε βότανο. Το αφήνουμε να κρυώσει και πλένουμε σε καθαρισμένο πρόσωπο πρωί και βράδυ. Τόσο απλό!

Ότι περισσέψει το αποθηκεύετε στο ψυγείο. Καλύτερα να φρεσκάρετε το δοχείο σας με καινούργιο τσάι για την χρήση της λοσιόν σας, κάθε τρεις ημέρες. Θα είναι πιο δραστικό και ολόφρεσκο!

Ζωή Κυροπούλου

Ερευνήτρια, Συντάκτρια Εναλλακτικών Θεραπειών

Ψυχολόγος ξεσπά: «Γεμίζουν τα ντιβάνια μας με ανθρώπους που δεν θα έπρεπε, επειδή δεν έρχεστε εσείς που πρέπει»

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr