Πως θα μακρύνουν τα μαλλιά σας γρήγορα και πως θα λάμψουν αμέσως.

Πως θα μακρύνουν τα μαλλιά σας γρήγορα και πως θα λάμψουν αμέσως.

Εάν η διατροφή σας είναι αδύναμη το πρώτο που θα επηρεαστεί σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι τα μαλλιά σας.

Θα δείξουν άτονα, θαμπά, με σπασμένες άκρες, ενώ δεν θα στρώνουν εύκολα και δεν θα μακραίνουν ποτέ, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλετε.

Γι αυτό το σκοπό το καλύτερο είναι να αναζητήσετε μια πολυβιταμίνη που  φέρει την ένδειξη: για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια. Οι πολυβιταμίνες περιέχουν σημαντικά επανορθωτικά στοιχεία για γρήγορο μάκρος των μαλλιών καθώς και για ενδυνάμωση. Επιλέξτε όμως σκευάσματα που περιέχουν και συνδυάζουν τις συγκεκριμένες  βιταμίνες που σας παρουσιάζουμε, για μια ταχύτατη ανάπτυξη στις ρίζες και τις άκρες των τριχών. Επιπλέον, θα σας δώσουν το γρήγορο μάκρος που θέλετε. 

Βιταμίνη Α

Η βιταμίνη Α βοηθά στην παραγωγή του σμίγματος στα  των μαλλιών, που λειτουργεί ως φυσικό και προστατευτικό στρώμα, βοηθώντας έτσι στη διατήρηση της υγείας της τρίχας. Προσφέρει υγιές δέρμα κάτι που είναι σημαντικό για την υγεία των μαλλιών και την πρόληψη προβλημάτων όπως ξηρότητα και τριχόπτωση. Δρα ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει τα μαλλιά από εξωτερικούς παράγοντες όπως η ρύπανση, οι ακτίνες UV και οι ελεύθερες ρίζες που μπορούν να προκαλέσουν καταστροφή στη δομή της τρίχας.
Συμβάλλει στην παραγωγή της κερατίνης, η οποία είναι μια βασική πρωτεΐνη για τη δομή της τρίχας. Η κερατίνη παρέχει δύναμη και ελαστικότητα στα μαλλιά.

Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου, μιας πρωτεΐνης που βρίσκεται στην επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα νύχια. Το κολλαγόνο παρέχει δομή και ελαστικότητα στην τρίχα, βοηθώντας στη δημιουργία δυνατών και υγιών μαλλιών.

Αντιοξειδωτική Δράση:

Ως αντιοξειδωτικό, η βιταμίνη C προστατεύει τα μαλλιά από την οξειδωτική ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η έκθεση σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως οι ακτίνες UV και οι ρύποι.

Βελτίωση της Απορρόφησης Σιδήρου:

Η βιταμίνη C αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό.  Ο σίδηρος είναι σημαντικός για την υγεία των μαλλιών, καθώς συμβάλλει στη δημιουργία της μελανίνης, του χρώματος της τρίχας.

Ενίσχυση της Υγείας του Τριχώτου της Κεφαλής:

Βελτιώνει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής, βοηθώντας στην πρόληψη προβλημάτων όπως ξηρότητα του τριχωτού, κνησμό και τριχόπτωση.

Βιταμίνη Ε

Ενδυνάμωση της Τρίχας:

Η βιταμίνη Ε ενδυναμώνει τη δομή της τρίχας, βοηθώντας στην πρόληψη της τριχόπτωσης και της χαλάρωσης .

Προώθηση της Ελαστικότητας:

Η βιταμίνη Ε προάγει την ελαστικότητα των μαλλιών, βοηθώντας να παραμείνει απαλά και ευέλικτα.
Καταπολέμηση της Ξηρότητας

Επειδή η βιταμίνη Ε διατηρεί την υγρασία, βοηθά στην αντιμετώπιση της ξηρότητας των μαλλιών, καθιστώντας τα πιο απαλά και λαμπερά.

Ψευδάργυρος

Καταπολέμηση της Πιτυρίδας:

Ο ψευδάργυρος έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες και χρησιμοποιείται συχνά για την αντιμετώπιση της πιτυρίας και του ξηρού τριχωτού. Είναι γνωστός για την ικανότητα του να ελέγχει την υπερβολική παραγωγή σμίγματος και να ανακουφίζει τον κόσμο.
Καθαρισμός και Εξυγίανση:

Χρησιμοποιείται σε σαμπουάν και καταπραϋντικά προϊόντα για τον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής και την εξυγίανση της περιοχής, βοηθώντας στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών και των μικροβίων.

Ελέγχει το Λιπαρό Δ΄έρμας:

Ο ψευδάργυρος μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του λιπαρού δέρματος, κάνοντας τα μαλλιά πιο καθαρά και ανθεκτικά στη λιπαρότητα.

Πρόληψη του κνησμού:

Εξαιτίας των αντιμυκητιακών ιδιοτήτων του, ο ψευδάργυρος μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του κνησμού.

Αναζωογονεί τα μαλλιά:

Υπάρχουν ήδη φόρμουλες προϊόντων με ψευδάργυρο οι οποίες συνδυάζουν τη δράση του ψευδάργυρου με άλλα συστατικά που προσφέρουν αναζωογόνηση και ενίσχυση στα μαλλιά.

Σίδηρος.

Ενίσχυση της Δομής της Τρίχας:

Ο σίδηρος ενισχύει τη δομή της τρίχας, βοηθώντας τα μαλλιά να παραμένουν δυνατά και ανθεκτικά στην καταπόνηση.

Αντιμετώπιση Αναιμίας:

Η έλλειψη σιδήρου μπορεί να οδηγήσει σε αναιμία, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα των μαλλιών. Η αναιμία μπορεί να σταματήσει σε τριχόπτωση και αδύναμα μαλλιά.

Παραγωγή Μελανίνης:

Ο σίδηρος συμμετέχει στη διαδικασία παραγωγής μελανίνης, του χρώματος δηλαδή, που δίνει στα μαλλιά τη φυσική τους απόχρωση. Ένα ικανό επίπεδο σιδήρου είναι σημαντικό για τη διατήρηση της φυσικής χροιάς των μαλλιών.

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα

Ενίσχυση της Ελαστικότητας:

Οι Ωμέγα-3 λιπαρές ουσίες συμβάλλουν στην ενίσχυση της ελαστικότητας των μαλλιών, βοηθώντας τα να παραμένουν απαλά και ευέλικτα.

Καταπολέμηση της Φλόγωσης:

Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχουν αντιφλογώδη χρήση, που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση φλογωδών καταστάσεων στο τριχωτό της κεφαλής.

Καταπολέμηση της Τριχόπτωσης:

Μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της τριχόπτωσης, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας των τριχών και προλαμβάνοντας την αδυναμία τους ενώ ταυτόχρονα δίνουν στα μαλλιά μας πολύ λαμπερή και υγιή φωτεινή όψη.

Τέλος, οι ειδικοί επιμένουν: Λουστείτε λιγότερο και ενυδατώστε περισσότερο.
Το πόσο συχνά λούζετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν επηρεάζει πραγματικά την υγεία των μαλλιών σας. ” Το λούσιμο των μαλλιών μόνο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, επιτρέπει στα φυσικά σας έλαια να διεισδύσουν στα μαλλιά σας, επιτρέποντάς τους να ενυδατωθούν και να επανορθωθούν”,  Για πιο πυκνά και γεμάτα μαλλιά γρήγορα, επιλέξτε ένα σαμπουάν με την ένδειξη “όγκο” ή “παχυντικό”.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Ενίσχυση Μυών και Καρδιοπροστασία: Οι Καλύτερες Ασκήσεις για την Εμμηνόπαυση

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr