10 εύκολες stretching ασκήσεις που θα σε ανακουφίσουν από τον πόνο στη μέση

10 εύκολες stretching ασκήσεις που θα σε ανακουφίσουν από τον πόνο στη μέση

Ακόμη και για τις ημέρες που δεν θες να γυμναστείς, μερικές stretching ασκήσεις, αρκούν για να σε ανακουφίσουν από πόνους στη μέση

Η σύγχρονη καθιστική ζωή οδηγεί κάπως αναπόφευκτα σε προβληματικές στάσεις σώματος, και σε δυσλειτουργίες της σπονδυλικής στήλης. Όλα αυτά με τη σειρά τους δημιουργούν πόνους στη μέση, και στην πλάτη, οι οποίοι σταδιακά γίνονται πιο έντονοι και όσο τους παραμελούμε, τόσα περισσότερα προβλήματα δημιουργούν.

Ευτυχώς όμως, υπάρχουν ειδικοί και επίσης υπάρχουν διάφορες ασκήσεις, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν το πρόβλημα και να προσφέρουν χαλάρωση και ανακούφιση από τον πόνο. Στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μυοσκελετικό πρόβλημα, καλύτερα να συμβουλευτείς τους ειδικούς. Αν ωστόσο, έχεις μια έντονα καθιστική ζωή και έχεις ενοχλήσεις στη μέση σου και πόνο, μπορείς να δοκιμάσεις τις παρακάτω ασκήσεις προσεκτικά, οι οποίες ανακουφίζουν και τεντώνουν την περιοχή.

Η πρώτη και βασική άσκηση είναι αυτή του «προσκυνητή», την οποία μπορείς να δοκιμάσεις για μερικά δευτερόλεπτα και να συνεχίσεις με τις διατάσεις του βίντεο. Δώσε έμφαση στον τρόπο που εκτελούνται οι ασκήσεις, και απέφυγε σε κάθε περίπτωση τις απότομες κινήσεις. Αγαπημένη στάση για άμεση ανακούφιση στη μέση, είναι η «Knee to Chest», κατά την οποία ξαπλώνεις ανάσκελα και μαζεύεις τα πόδια σου στο στήθος, με αποτέλεσμα το πιγούνι σου να αγγίζει τα γόνατα σου. Αγκαλιάζεις τα πόδια με τα χέρια σου, και χαλαρώνεις διώχνοντας την ένταση από τη μέση.

jenny.gr

Νιασιναμίδη: Το πολυτάλαντο συστατικό. Καθαρό Σέρουμ Σε Τιμή Προσφοράς.

www.pexels.com

Ο πρώτος ασθενής έλαβε το χάπι κατά του καρκίνου και εξαφανίστηκαν οι όγκοι.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr