Πανεύκολη σπανακοτυρόπιτα σε 5 λεπτά -Η συνταγή που θα κάνεις ξανά και ξανά

Πανεύκολη σπανακοτυρόπιτα σε 5 λεπτά -Η συνταγή που θα κάνεις ξανά και ξανά

Με μια έρευνα στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε την πιο εύκολη συνταγή για σπανακοτυρόπιτα, η οποία είναι έτοιμη σε 5 λεπτά και έχει υλικά που ήδη βρίσκονται κάπου στην κουζίνα σου.

Τη συνταγή βρήκαμε από το Instagram προφίλ Aggelimama και θα σε βολέψει όσο καμία άλλη καθώς από απολαυστική γεύση, είναι πανεύκολη στην εκτέλεσή της.

Αυτό που θα χρειαστούμε είναι 3 αυγά, μισό ποτήρι ελαιόλαδο, 100 γραμμάρια γιαούρτι, 120 γραμμάρια βρασμένο σπανάκι, 70 γραμμάρια τυρί φέτα και 130 γραμμάρια αλεύρι.

Ολα αυτά τα υλικά τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ, στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς για μισή ώρα μέχρι να ροδίσει η σπανακόπιτα. Tόσο απλά και τόσο γρήγορα!

Συνταγή για πανεύκολη σπανακοτυρόπιτα σε 5 λεπτά
Άπαξ και δοκιμάσεις αυτήν την συνταγή για σπανακοτυρόπιτα, δεν θα φτιάξεις ποτέ άλλη συνταγή για πίτα. Δεν χρειάζεσαι καμία γνώση στη μαγειρική, ούτε και θα παιδευτείς με τις οδηγίες της.

Είναι η τέλεια επιλογή για ένα σνακ στο γραφείο, για το κολατσιό του μικρού στο σχολείο, ακόμη και για την λιγούρα κατά τις βραδινές ώρες.

Δες το βίντεο

www.bovary.gr

Πώς να μειώσεις το λίπος και να χτίσεις μυς – 2 συστατικά που πρέπει να έχεις στο πιάτο σου κάθε μέρα

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr