Δερμάτινα Παπούτσια: Κάντε τα να Λάμψουν με Αυτό το Tip!

Δερμάτινα Παπούτσια: Κάντε τα να Λάμψουν με Αυτό το Tip!

Τα φυσικά έλαια και το κάλιο που περιέχονται στη μπανάνα δρουν ακριβώς όπως το βερνίκι.
Για τα σκουρόχρωμα δερμάτινα παπούτσια, βουτήξτε μια μπατονέτα στο οινόπνευμα και βάλτε την πάνω στο λεκέ.
Μπορείτε να κάνετε τα παπούτσια σας σαν καινούρια; Με αυτό το εντυπωσιακό tip!

Λατρεύετε τα δερμάτινα παπούτσια σας: από τις άνετες μπότες μέχρι τα κομψά Oxfords μέχρι τις trendy αρβύλες σας και τα δερμάτινα πέδιλά σας; Το ίδιο κι εμείς! Τι γίνεται όμως αν αυτά έχουν γεμίσει λεκέδες και σημάδια; Η σωστή απάντηση δεν είναι ο πανικός ούτε απαραίτητα η αγορά κάποιου ειδικού προϊόντος. Αντί να βάλετε το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσετε το κατάλληλο βερνίκι για να τα δείτε πάλι λαμπερά, εμείς σας προτείνουμε μια εύκολη, φυσική κι απόλυτα εύκολη λύση!

unsplash.com

Αν τα δερμάτινα παπούτσια σας είναι ανοιχτόχρωμα, δεν έχετε παρά να αναζητήσετε την (αστραφτερή) βοήθεια μιας μπανανόφλουδας. Ναι, καλά διαβάσατε! Τρίψτε με την μπανανόφλουδα τη λερωμένη επιφάνεια, σκουπίστε με ένα πανάκι και θα τα δείτε να γυαλίζουν. Τα φυσικά έλαια και το κάλιο που περιέχονται στο απολαυστικό αυτό φρούτο δρουν ακριβώς όπως το βερνίκι.

Για πιο καθαρά παπούτσια μην πετάτε τις μπανάνες!

Τι γίνεται όμως με τα σκουρόχρωμα παπούτσια; Σε αυτήν την περίπτωση, βουτήξτε μια μπατονέτα στο οινόπνευμα και βάλτε την πάνω στο λεκέ. Προσοχή: Το δέρμα θέλει υπομονή και απαλό τρίψιμο! Οπότε καλό είναι να αποφύγετε τις έντονες και «βαριές» κινήσεις.

spirossoulis.com

Σέρουμ προσώπου bakuchiol (μπακουκιόλη) το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα της φύσης.

Σέρουμ προσώπου bakuchiol (μπακουκιόλη) το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα  της φύσης.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr