ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΛΆΔΙ Η ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ. ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ.

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΛΆΔΙ Η ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ. ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ.

Μεγαλώνουμε και χάνουμε το πάχος της επιδερμίδας μας. Με το πέρασμα του χρόνου, η επιδερμίδα αρχίζει σταδιακά και με σταθερό ρυθμό, να γίνεται λεπτή και διάφανη. Μέρος της πτώσης και της χαλάρωσης του προσώπου μας, οφείλεται και σε αυτή την δαντελένια πλέον ευθραυστότητα.

Όταν χάνεις κάτι, είναι φυσικό να θέλεις να το συντηρήσεις.

Εδώ έρχεται το μαγικό ΄λάδι neem. Το έχετε ακουστά αλλά δεν του έχετε δώσει μεγάλη προσοχή. Σε αυτό βέβαια μεγάλο ρόλο παίζουν τα αλλεπάλληλα ερεθίσματα που δεχόμαστε από προϊόντα που υπόσχονται πλεονεκτήματα, τα οποία προσφέρει αφειδώς το neem από αρχαιοτάτων χρόνων.

Είναι ένα φανταστικό ΄λάδι κατά της γήρανσης και επειδή χοντραίνει την επιδερμίδα, διορθώνει επίσης και τις ραγάδες και την χαλάρωση ακόμη και στην ηλικία των 50  και πάνω.

Έχει όμως ένα ελάττωμα μυρίζει άσχημα. Η μυρωδιά του θυμίζει κάτι από κρεμμύδι. Μπορείτε ευτυχώς να το ανακατέψετε με την μυρωδάτη κρέμα σας ή με ένα αιθέριο έλαιο. Έτσι κι αλλιώς απαιτείται λίγη ποσότητα για να κάνει τα θαύματα του. Χρησιμοποιώντας το θα δείτε επίσης ΄οτι θα πάψουν και τυχόν δερματικά προβλήματα παραδείγματος χάριν  μήκυτες.

Το λάδι neem είναι μια θηλυκή ευτυχία.  Κάνει το πρόσωπο λείο και το δέρμα του χοντρό΄. Αντιστρέφει στην κυριολεξία το γήρας. Υπάρχει και μέσα σε κρέμες και καλλυντικά της αγοράς και επειδή κάνει και πολύ πλούσια τα μαλλιά, υπάρχει και μέσα σε καλλυντικά για τα μαλλιά.

Μπορείτε να το αναζητήσετε και σε αυτή την μορφή . Η σελίδα μας όμως το έχει δοκιμάσει αυτούσιο και μόνο για αυτό μπορεί να εγγυηθεί.

Άξια λόγου επίσης και τα ακόλουθα. Το παλμιτικό οξύ και το ελαϊκό οξύ που περιέχονται μέσα στο neem είναι μαλακτικά , ουσίες δηλαδή που διατηρούν το δέρμα και τα μαλλιά απαλά και λεία. 

Το λινολεϊκό οξύ (γνωστό και ως βιταμίνη F ) είναι επίσης ένα εκπληκτικό υγραντικό που ενισχύει τον φραγμό του δέρματος. Διατηρεί την υγρασία και βοηθά στην προστασία από τις ακτίνες UV και τους ρύπους που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. 

Το Neem Oil είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και άλλα αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα.

Το κολλαγόνο βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος, το οποίο με την σειρά του, βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης. Μπορείτε να απλώσετε μερικές σταγόνες Neem Oil στο δέρμα σας συνδυάζοντάς το με λάδι καρύδας. Προσοχή! ποτέ δεν το απλώνεται σκέτο στο δέρμα γιατί ερεθίζει είναι πολύ δυνατό μόνο του και ενδέχεται να προκαλέσει ερεθισμούς..

Η βασική συνταγή ανάμιξης λαδιού neem με άλλο έλαιο, είναι:

-3 κουταλιές της σούπας λάδι βάσης

(μπορεί να είναι αμυγδαλέλαιο, σησαμέλαιο ή λάδi καρύδας)

-με 10 σταγόνες λάδι neem

ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΥΣΗ

Στο σώμα μια τέλεια μίξη πάχυνσης της επιδερμίδας, είναι το σησαμέλαιο με neem. Καλή επιστροφή στην νεότητα και σε ένα δέρμα 10 χρόνια πριν.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr