Γιατί να κρεμάσετε ένα ξύλινο μανταλάκι στο μπάνιο σας

Γιατί να κρεμάσετε ένα ξύλινο μανταλάκι στο μπάνιο σας

Υπάρχουν μερικές συμβουλές μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη. Συμπεριλαμβανομένης αυτής της έξυπνης τεχνικής που σας επιτρέπει να αρωματίζετε το μπάνιο σας. Γνωρίζετε ότι μπορείτε να κρεμάσετε ένα μανταλάκι στο μπάνιο και να έχετε ένα αρωματισμένο μπάνιο; Και όμως ισχύει και είναι μία εξαιρετική λύση. Αυτή η ασυνήθιστη τεχνική μπορεί να σας καταπλήξει. Θα σας δείξω γιατί να κρεμάσετε ένα ξύλινο μανταλάκι στο μπάνιο σας!

 

γιατί να κρεμάσετε ένα ξύλινο μανταλάκι στο μπάνιο

Είναι αλήθεια ότι τα μανταλάκια τα χρησιμοποιούμε για να κρατάμε τα ρούχα μας στη θέση τους ενώ στεγνώνουν στον αέρα. Το μανταλάκια έχουν ένα άλλο ελάχιστα γνωστό πλεονέκτημα που μπορεί να σας εκπλήξει. Αυτή η έξυπνη τεχνική θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τη μυρωδιά του ντους ενώ αρωματίζετε αυτό το δωμάτιο. Χάρη σε ένα λεπτό και λεπτό άρωμα, απολαύστε ένα αναζωογονητικό τελετουργικό για ένα μπάνιο αντάξιο ενός σπα.

Διαδικασία

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το έξυπνο κόλπο, θα χρειαστείτε ένα ξύλινο μανταλάκι, αλλά και ένα μπουκάλι αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου ή άλλο λάδι της επιλογής σας όπως λεμόνι ή μανταρίνι. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να μουσκέψετε γενναιόδωρα το μανταλάκι με μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο. Κρεμάστε το κλιπ στην κεφαλή του ντους όταν κάνετε ντους ή μπάνιο. Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο είναι να κρεμάσετε αυτό το αντικείμενο στην κουρτίνα του μπάνιου. Με τον ατμό, ένα γλυκό άρωμα διαπερνά το μπάνιο σας. Αποτέλεσμα: εγγυημένη χαλάρωση και ευεξία.

tospitakimou.gr

unsplash.com

Σέρουμ προσώπου bakuchiol (μπακουκιόλη) το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα της φύσης.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr