Το νούμερο ένα μυστικό αδυνατίσματος

Το νούμερο ένα μυστικό αδυνατίσματος

Για να δεις τον πολυπόθητο αριθμό που θες στη ζυγαριά σου είναι ένας συνδυασμός σωστής διατροφής, συχνής γυμναστικής και αρκετού ύπνου. Ποιο είναι όμως το νούμερο ένα μυστικό για αδυνάτισμα και ομορφιά;

Το νερό είναι ο πιστός σου φίλος κατά τη διάρκεια της δίαιτας κι όχι μόνο. Είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς και σε βοηθάει να απομακρύνεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου, να είσαι πάντα ενυδατωμένη και να έχεις αστραφτερό και λείο δέρμα.

Μην ξεχνάς να πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα, τα οποία σταδιακά θα αυξήσεις κατά τους καλοκαιρινού μήνες που χάνεις πολλά υγρά με τον ιδρώτα.

Έχε πάντα μαζί σου ένα παγούρι με νερό ώστε να μην ξεχνάς να το καναλώνεις. Για να κάνεις πιο ευχάριστη την διαδικασία αυτή, μπορείς να προσθέσεις διάφορα υλικά μέσα στο νερό σου για επιπλέον αποτοξίνωση.

Το νερό με λεμόνι είναι ένας ισχυρός συνδυασμός για αποτοξίνωση, αφού ο χυμός λεμονιού βοηθά το σώμα να καθαρίσει. Η μέντα βοηθάει τη διαδικασία της πέψης, ενώ το αγγούρι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Αν σου αρέσουν τα πικάντικα, μπορείς να προσθέσεις τζίντζερ στο νερό σου που θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σου και θα βοηθήσει στην πέψη.

Για να δεις λοιπόν τον πολυπόθητο αριθμό που θες στη ζυγαριά σωστή διατροφή, συχνή γυμναστική, αρκετός ύπνος κι άφθονο νερό είναι η λύση.

Extra tip: Πιες δύο ποτήρια νερό πριν το μεσημεριανό και το βραδινό σου. Δημιουργούν το αίσθημα του κορεσμού και σε κάνουν να τρως λιγότερο!

joytv.gr

Αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ. Αποτοξινωτικό, κατά της κυτταρίτιδας και της κατάθλιψης.

Αιθέριο έλαιο κύμινο. Το αναλγητικό, το λιποδιαλυτικό.

Αρκευθος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα-αδυνατίζει.

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Γκουαρανά-αδυνάτισμα

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr