Θαυματουργές Αποσυμφορητικές Μάσκες Ματιών Για Μαύρους Κύκλους Και Σακούλες.

Θαυματουργές Αποσυμφορητικές Μάσκες Ματιών Για Μαύρους Κύκλους Και Σακούλες.

Αποσυμφορητικές μάσκες για μαύρους κύκλους και σακούλες.

Συνήθως, η έλλειψη ύπνου και το άγχος είναι οι κύριοι λόγοι πίσω από  τις σακούλες κάτω από τα μάτια μας. αλλά οι αλλεργίες, το πολύ αλάτι που προκαλεί κατακράτηση υγρών και το πολύ τρίψιμο των ματιών  μπορεί επίσης να προκαλέσουν πρησμένα μάτια.

Αν και είναι σημαντικό να εξετάσετε την αιτία για τα πρησμένα μάτια σας, θα συμφωνήσετε στο γεγονός ότι είναι επίσης σημαντικό να τα αντιμετωπίζετε εάν θέλετε να φαίνεστε φρέσκια και ξεκούραστη.

Το αιθέριο έλαιο κέδρου λύνει το θέμα.
Σύμφωνα με δερματολογους , η εφαρμογή ενός μείγματος αλατιού και νερού, με μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου κέδρου μπορεί να καταπραΰνει τα πρησμένα μάτια . Όταν γίνει με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να δείξει καλά αποτελέσματα και να απαλλαγεί από το πρήξιμο. Εναλλακτικά, Mπορείτε να δοκιμάσετε το θαύμα της αμαμελίδας

Νερό αμαμελίδας. Σύσφιξη τόνωση στα κουρασμένα μάτια.


Μουλιάστε ένα βαμβάκι σε αμαμελίδα και απλώστε το κάτω από τα μάτια σας. Κρατήστε το για πέντε έως 10 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Οι στυπτικές ιδιότητες της αμαμελίδας κάνουν θαύματα στις φλεγμονές καθώς και στην ερυθρότητα, καθιστώντας την την τέλεια επιλογή για την αντιμετώπιση των πρησμένων ματιών .

Φτιάξτε το δικό σας καλλυντικό για την λεύκανση και την αποσυμφόρηση ματιών και κατά των ρυτίδων.

Για την συνταγή σας θα χρειαστείτε:

1 κουταλάκι του γλυκού βότανο μέντας.
1 κουταλάκι του γλυκού χαμομήλι
2 κουταλάκια του γλυκού πολτό από αλόη
1 κουταλάκι του γλυκού ζωμό από φρέσκο αγγούρι

Παρασκευή-δημιουργία του καλλυντικού σας.
Βράζουμε ένα φλιτζάνι νερό με το βότανο μέντας και το χαμομήλι. Το σουρώνουμε και αφού κρυώσει ρίχνουμε μέσα τον πολτό από αλόη και τον ζωμό φρέσκου αγγουριού. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο. Με την μάσκα αυτή, μπορούμε να κάνουμε κομπρέσες στα μάτια μας, κάθε πρωί επί δέκα λεπτά.

Τα ασπράδια μπορούν να φτιάξουν τέλειο δέρμα κάτω απο τα μάτια!
Ναι καλά ακούσατε! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χτυπήσετε δύο ασπράδια αυγών μέχρι να ομογενοποιηθούν και να το απλώσετε στα κάτω από τα μάτια. Πλύνετε μόλις στεγνώσει. Το αυγό έχει εξαιρετικές στυπτικές ιδιότητες που μπορούν να συσφίξουν το δέρμα και να εξαφανίσουν τα πρησμένα μάτια.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr