Το δαφνέλαιο και τα μυστικά του

Το δαφνέλαιο και τα μυστικά του

Το δαφνέλαιο και τα μυστικά του

ΔΑΦΝΕΛΑΙΟ: Το νούμερο 1 προιόν ενάντια στην τριχόπτωση. Αντισηπτικό, αντιβιοτικό, αντι-νευραλγικό, αντι-σπασμωδικό, αναλγητικό, στυπτικό, χολαγωγό, εμμηναγωγό, αντιπυρετικό, εντομοκτόνο, ηρεμιστικό, φιλικό με το στομάχι, εφιδρωτικό, τονωτικό. Ας δούμε αναλυτικά τι θησαυρούς παρέχει στην υγεία μας.

Η αντισηπτική ιδιότητα του λαδιού προστατεύει τις πληγές έναντι λοιμώξεων και αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να αποφευχθούν οδυνηρές καταστάσεις. Αυτό το λάδι είναι γνωστό για τις αντιβιοτικές του ιδιότητες.Αυτό σημαίνει ότι αναστέλλει την ανάπτυξη μικροβίων, βακτηρίων ή μυκήτων στο σώμα.

Είναι απολύτως ασφαλές και δεν έχει παρενέργειες (εκτός αν χρησιμοποιείται σε πολύ μεγάλες δόσεις), σε αντίθεση με τα αντιβιοτικά φάρμακα που διατίθενται στην αγορά, τα οποία σε μεγάλο βαθμό μπορούν να επηρεάσουν το ήπαρ, την καρδιά και άλλα εσωτερικά όργανα. Αντί-νευραλγικό: Όντας ένα αναλγητικό, μειώνει το αίσθημα του πόνου στην προσβεβλημένη περιοχή.

Στη συνέχεια, ως στυπτικό, επάγει συστολή στα αιμοφόρα αγγεία, ανακουφίζοντας έτσι την πίεση στο κρανιακό νεύρο, δίνοντας άμεση ανακούφιση από τον πόνο. Στυπτικό:Ενισχύει την πρόσφυση των ούλων στα δόντια, ανορθώνει την χαλάρωση του δέρματος και των μυών, ενισχύει το κράτημα του τριχωτού της κεφαλής στις ρίζες των μαλλιών, εμποδίζοντας έτσι την απώλεια των μαλλιών.

Ως χολαγωγό προάγει την απαλλαγή της χολής στο στομάχι (η χολή χρησιμοποιείται για να σπάσει τα σύνθετα μόρια των τροφίμων και να εξουδετερώσει τα περίσσεια οξέα που εκχέονται στο στομάχι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, δεδομένου ότι αυτά τα οξέα μπορεί να συγκεντρωθούν στο εσωτερικό του στομάχου προκαλώντας έλκη.

Ως κατασταλτικό:Αυτό το λάδι καταπραϋνει νευρικές καταθλίψεις και διαταραχές και βοηθά προσφέροντας ανακούφιση από παθήσεις όπως η επιληψία, η υστερία, οι σπασμοί, το άγχος, το στρες, η κατάθλιψη, ο θυμός κ.α. Τέλος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, έτσι σας προστατεύει από μολύνσεις. Άλλα οφέλη:είναι εξίσου αποτελεσματικό σε συμπτώματα όπως ρευματισμοί, νευραλγίες, μυϊκοί πόνοι, προβλήματα στην κυκλοφορία, κρυολόγημα, γρίπη, οδοντική μόλυνση, διάρροια, λοιμώξεις του δέρματος και προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών, και η γενική υγεία του τριχωτού της κεφαλής.

Αυτές οι πληροφορίες είναι αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. Η αρθρογράφος και μελετητής, δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τυχόν συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, διαδικασία, άσκηση, τροποποίηση της διατροφής, δράση ή εφαρμογή της φαρμακευτικής αγωγής που προκύπτει από την ανάγνωση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το κείμενο. Η δημοσίευση των πληροφοριών αυτών δεν συνιστά την πρακτική της ιατρικής, και οι πληροφορίες αυτές δεν υποκαθιστούν τις συμβουλές του παθολόγου σας ή άλλου φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης. Προτού αναλάβει οποιαδήποτε πορεία της θεραπείας, ο αναγνώστης θα πρέπει να ζητήσει τη συμβουλή του γιατρού του ή άλλου φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

Κάθε κράτος και κάθε κλάδος έχει τους δικούς του κανόνες σχετικά με τον τρόπο λήψης συμπληρωμάτων διατροφής και θεραπευτικών σκευασμάτων. Να ενημερώνεστε πάντα από έγκυρες και έγκαιρες πηγές.

Βαβούλη Μαρία- Αρωματοποιός FCP

δαφνέλαιο απο τα μυστικά ομορφιάς

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr