Το θαύμα της λεύκανσης με λάδι στρουθοκαμήλου και καρύδας.

Το θαύμα της λεύκανσης με λάδι στρουθοκαμήλου και καρύδας.

 

Το θαύμα της λεύκανσης με λάδι στρουθοκαμήλου και καρύδας.

Το λάδι (για την ακρίβεια βούτυρο απλώς είθισται να ονομάζεται λάδι) στρουθοκαμήλου, είναι πασίγνωστο για την εξαφάνιση των ρυτίδων στο λαιμό και το γυναικείο στέρνο. Πρόκειται για μια εξαιρετική τροφή του δέρματος με πλούσια αντιγηραντικά συστατικά. Δίνει υγεία και λάμψη ενώ αποκαθιστά το δέρμα από τις βλάβες του.

Ξηρό δέρμα στο πρόσωπο: Επαναφέρει όλη την ισορροπία που του λείπει και προσφέρει αισθήματα ευγνωμοσύνης στις γυναίκες που το εμπιστεύονται. Το δέρμα γίνεται στιλπνό και λαμπερό. Οι ρυτίδες εξομαλύνονται.

Λιπαρά δέρματα: Ακόμη και τα λιπαρά δέρματα μπορούν να το «φοράνε» στο πρόσωπο με την μορφή μάσκας 1 έως 2 φορές την εβδομάδα. Σφίγγει τους ανοιχτούς πόρους και καταπολεμά την ακμή.

Η εφαρμογή του στο λαιμό συνιστάται σε όλους τους τύπους δέρματος.

Η αντιγηραντική του δράση οφείλεται στο γεγονός ότι η δραστική του σύνθεση εισχωρεί και στις τρείς στοιβάδες του δέρματος κι έτσι απολαμβάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα έλεγε κανείς ότι το λάδι στρουθοκαμήλου, κάνει όσα όλα τα άλλα έλαια μαζί δεν μπορούν. Αντιμετωπίζει ραγάδες, τομές από εγχείρηση, ξηροδερμίες και ρυτίδες! Ένα άλλο όμως θαυματουργό στοιχείο του λαδιού στρουθοκαμήλου που δεν είναι ευρέως γνωστό και αποτελεί το απόλυτο μυστικό αντιγήρανσης, είναι η λευκαντική του δράση. Σβήνει σταδιακά τις μελανές κηλίδες και τις δυσχρωμίες από το στέρνο, τα χέρια και το πρόσωπο. Να σημειωθεί ότι πέρα από την λεύκανση που προσφέρει και η όψη μας γίνεται νεανικότερη κάτι που φαίνεται έντονα όταν το εφαρμόζουμε στο πιο ταλαιπωρημένο σημείο του σώματος μας. Τα χέρια. Γίνονται νεανικότερα. Το λάδι στρουθοκαμήλου δεν προσφέρει μόνο λευκότητα και καθαρότητα στο δέρμα των χεριών, αλλά και πλήρη σύσφιξη. Ο συνδυασμός του λαδιού στρουθοκαμήλου, μάλιστα γίνεται δυναμικότερος, αν συνδυαστεί με λάδι καρύδας που είναι εξίσου λευκαντικό λάδι. Και τα δύο λάδια είναι πυκνά με κρεμώδη υφή. Έτσι μία αναλογία από μισό κουταλάκι του γλυκού λάδι στρουθοκαμήλου και λαδιού καρύδας είναι υπεραρκετή για χέρια πρόσωπο και στέρνο.

Το λάδι στρουθοκαμήλου, αποτελείται από περίπου 70% ακόρεστα λιπαρά οξέα . Το μεγαλύτερο συστατικό του είναι το ελαϊκό οξύ , ένα μονοακόρεστο ω-9 λιπαρό οξύ . Περιέχει επίσης περίπου 20% λινολεϊκό οξύ (ένα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα ) και 1-2% λινολενικό οξύ (ένα ωμέγα-3 λιπαρό οξύ ).

Σχετικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι όταν εφαρμόζεται , μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και επουλωτική δράση.

Μέσα στα εξαιρετικά σιν του ελαίου, είναι ότι δεν προκαλεί αλλεργίες, δεν προκαλεί παρενέργειες, απορροφάται πολύ γρήγορα αφήνοντας δέρμα στεγνό και καθαρό αφού εμποδίζει πολύ δραστικά την ανάπτυξη των βακτηριδίων ενώ προστατεύει από την επίδραση του ισχυρού ηλιακού φωτός γι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αντηλιακό.

Μυστικό 1. Χρειάζεται επιμονή για να δείτε την απόλυτη λεύκανση. Η λεύκανση που προσφέρει θα αποκαλυφθεί στα μάτια σας μετά από 2 μήνες χρήσης, παρόλο που σταδιακά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα γίνεται αισθητή η διαφορά. Η σύσφιξη των χεριών θα είναι αισθητή στις 2 πρώτες εβδομάδες.

Μυστικό 2: Το λάδι στρουθοκαμήλου, ανακουφίζει και επανορθώνει την κατάσταση του δέρματος, από τις αμυχές που προκαλούνται λόγω της τρίχας που γυρνάει στο εσωτερικό του δέρματος μετά τη χρήση του ξυραφιού για λόγους αποτρίχωσης.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Λάδι Καρύδας Για Την Ομορφιά απο τα Μυστικά Ομορφιάς

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr